9 Temmuz'da o üç burcun cepleri para dolacak! Venüs ve Merkür etkisi her şeyi değiştiriyor

9 Temmuz'da o üç burcun cepleri para dolacak! Venüs ve Merkür etkisi her şeyi değiştiriyor

9 Temmuz'da üç burç, yıldızların etkisiyle öne çıkacak ve büyük fırsatlarla karşılaşacak. Bu avantajlar özellikle işyerinde kendini gösterecek. Banka hesapları dolabilir ve yeni iş teklifleri ortaya çıkabilir. Hafta sonu, bu şanslı kişiler arasında olup olmadığımızı öğrenmek için mükemmel bir zamandır. Öyleyse, Yengeç burcunda Güneş ve Oğlak burcunda Ay'ın güzel getireceği şeylere bakalım.

9 Temmuz tarihinde, öncelikle Koç burcunu zenginleştirecek. Cesaret ve girişimcilik, on iki burçtan ilki olan Koç burcunu tanımlar. Yaklaşan hafta, Koç burcunun bu özelliklerini sergileme fırsatı olacak. 5 Temmuz Çarşamba gününden itibaren beklenen süre sona erecek ve uzun süredir özlenen toparlanma başlayacak. Venüs'ün sekstili ve Merkür'ün trigonu, lezzetli iş fırsatları sunacak.

Yakında karşımıza çıkabilecek olan uyarıcı bir sözleşme, yeni bir müzakere veya verimli bir işbirliği olabilir. Bu, onaylar ve sürekli ilerleme dönemi olacak ve anahtar kelime "güven" olacak. Bu kavram, her durumda bize eşlik edecek ve çevremizdeki insanların doğru insanlar olup olmadığını anlamamıza yardımcı olacak.

İKİZLERE MERKÜR ETKİSİ

Merkür, İkizler burcunu müzakerelerde destekliyor. 9 Temmuzda yayımlanan haftalık burç yorumu, İkizler burcunu da içeren üç burcu zenginleştiriyor. Yenilenme havası alıyoruz ve geleceğe dair hisler olumlu görünüyor. Yaklaşan günler, karlı bir sözleşme yenilemesi talep etmek için ideal olacak. Finansman arayanlar ise kendi bağışçılarını bulmak için şimdi harekete geçmeliler.

Her şey yolunda gidiyor gibi görünüyor, ancak kısayollara başvurulmamalı. Ödül sadece çalışma ve özveriyle kazanılabilir. Bu nedenle, bazı işlerin daha iyi gidebileceğini düşünürsek, moralimizi bozmayalım. Genel olarak durum olumlu. Bu, özellikle serbest meslek sahipleri tarafından memnuniyetle karşılanacak ve çevrelerini genişletebilecekleri ve dikkat çekebilecekleri anlamına gelecektir.

O BURCUN KASASI DOLACAK

Yay burcunun kasası dolacak! Haziran ayında iş getirisi pek yoktu, ancak Temmuz ayı Yay burcu için dönüm noktası gibi görünüyor. Merkür'ün desteği, müzakerelerin açılmasına ve önemli iş anlaşmalarının yapılmasına yardımcı olacak. Avantajlı anlaşmalar imzalanacak ve işleri iyileştirecek verimli buluşmalar gerçekleşecek.

Belki de cesurca bazı seçimler yapacağız, ancak ipotek ve finansman talep etme fırsatı da olacak. Pazar gününden sonra beklenen terfi veya hoş bir maddi hediye, meslektaşların kıskançlığına neden olacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN