6'lı Masa liderlerinden Saraçhane paylaşımı: Tek yürek olduk adalet diye haykırdık

6'lı Masa liderlerinden Saraçhane paylaşımı: Tek yürek olduk adalet diye haykırdık

İBB Başkan Ekrem İmamoğlu'na verilen cezanın ardından "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" sloganıyla Saraçhane'de düzenlenen buluşmaya katılan 6'lı Masa'nın liderleri program sonrası paylaşım yaptılar.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek buluşması kapsamında Saraçhane mitingine katılan 6'lı Masa'nın liderleri program sonrası sosyal medya hesaplarından paylaşım yaptı.

CHP Genel Merkezi hesabından yapılan paylaşımda, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Ama 16 milyon İstanbullunun iradesine bir yargıç aracılığıyla darbe vurulmuştur. Biz milli iradeyi yeniden inşa edeceğiz. Adaleti bu ülkeye mutlaka ama mutlaka getireceğiz." sözlerine yer verildi.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Ekrem İmamoğlu'nu etiketleyerek "İstibdatın karşısında 85 milyon senin yanında" dedi. Akşener paylaşımına İmamoğlu ile olan fotoğrafını ekledi. Akşener daha sonra "Zulüm onlarınsa sandık bizimdir!" şeklinde videolu bir paylaşım yaptı.

gbgb.jpg

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Türkiye'de Gelecek Var etiketiyle yaptığı paylaşımında, "Bugün İstanbul'da tek yürek olduk, adalet diye haykırdık. Sadece Sn. İmamoğlu'nu değil, hakkı, hukuku, milli iradeyi savunduk ve hep savunacağız." ifadelerine yer verdi.

DEVA Partisi lideri Ali Babacan ise videolu paylaşımına "Haksızlığı, hukuksuzluğu reddediyorum!" notunu düştü.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal paylaşımın şöyle dedi:

Dünümüzü çalanlara, yarınımızı çaldırtmayacağız!

Programa Saadet Partisi Temel Karamollaoğlu'nun yerine katılan Genel Başkan Vekili Sabri Tekir ise paylaşımında buluşmadaki konuşmasından kısa bir kesite yer verdi. Tekir, "Yarının Türkiye'sini inşallah el ele ve gönül gönüle kurmaya çalışacağız!" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN