Google Türkiye'de ofis açıyor

Google Türkiye'de ofis açıyor

'Sosyal medya' yasasının kabul edilmesinin ardından Türkiye'de ofis açacak ilk şirket Google oldu. Şirket Türkiye'deki ofisi için çalışmalara başladı.

Kamuoyunda sosyal medya yasası olarak bilinen, Temmua ayı sonunda yürürlüğe giren İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun sorasında ilk adım Google'dan geldi. Yasanın kabulünün ardından Türkiye'de ilk olarak Google, ofis açacağını duyurdu.

Habertürk TV'den Esra Nehir'in haberine göre Youtube gibi platformları bünyesinde barındıran şirket, Türkiye'de ki tüm operasyonlarını yürütmek için şirketleşme kararı aldı.

ABD'li teknoloji devi, Türkiye'de resmî olarak 2005 yılından bu yana 'Google Reklamcılık ve Pazarlama Limited Şirketi' adıyla faaliyet gösteriyor. Şirketin Türkiye'ye yönelik aldığı ofis açma kararı ise Google'ın sadece reklam ve pazarlama faaliyetlerine değil, tüm operasyonlarına odaklanacağı belirtiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN