Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin için çok kuvvetli sağanak uyarısı

Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin için çok kuvvetli sağanak uyarısı

Meteoroloji, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin illerinde bugün öğle saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini belirterek vatandaşları ani sel, su baskını, yıldırım, heyelan ve kuvvetli rüzgar risklerine karşı uyardı.

Meteorolojiden yapılan son değerlendirmeye göre, bugün (cumartesi) öğle saatlerinden itibaren Doğu Karadeniz kıyılarında görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, Giresun'un doğu ve Trabzon'un batı ilçeleri ile Artvin'in kıyı kesimlerinde kuvvetli (30-60 kilogram/m2), Trabzon'un doğusu ile Rize çevrelerinde yer yer çok kuvvetli (51-75 kilogram/m2) olması bekleniyor.

Ayrıca Meteoroloji, vatandaşları sel, su baskını, yıldırım, heyelan, yağış sırasında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunması gerektiği konusunda uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN