Fransa Maliye Bakanı Le Maire, koronaya yakalandığını duyurdu

Fransa Maliye Bakanı Le Maire, koronaya yakalandığını duyurdu

Fransa Maliye Bakanı Bruno Le Maire, koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Ülkede, son 24 saatte 13 bin 215 yeni vakanın tespit edilmesiyle salgının başından bu yana en yüksek sayı kayıtlara geçti.

Fransa Maliye Bakanı Bruno Le Maire sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Le Maire, herhangi bir semptomunun bulunmadığını ve görevlerini yerine getirmeye devam edeceğini açıkladı. Evinde kendini tecrit altına aldığını belirten Bakan Le Maier, "7 gün tecritte kalacağım" dedi.

ÜLKEDE EN YÜKSEK VAKA SAYISINA ULAŞILDI

Fransa'da koronavirüs bulaşan kişi sayısı son 24 saatte 13 bin 215 artışla 428 bin 696'ya yükseldi. Bu rakam salgının başından bu yana kaydedilen en yüksek günlük vaka sayısı oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN