Fatih Portakal kaç gün yok, ekranlara ne zaman dönecek? (Fatih Portakal kimdir ve kaç yaşında?)

Fatih Portakal kaç gün yok, ekranlara ne zaman dönecek? (Fatih Portakal kimdir ve kaç yaşında?)

Televizyon ekranlarının ilgiyle takip edilen isimlerinden biri olan spiker Fatih Portakal, yaz tatili nedeniyle 7 yıldır sunuculuğunu yaptığı Fox Ana Haber Bülteni'nde bir süre yer almayacağını duyurdu. Başarılı gazetecinin, İzmir Seferihisar'da çiftçilikle uğraşan eşi Armağan Çağlayan'ın yanına giderek tatilini burada geçirmesi bekleniyor. Peki, 'Fatih Portakal kimdir?' ve yokluğunda 'Fox Ana Haber Bülteni'ni kim sunacak?' İşte detaylar...

'Fatih Portakal neden yok?', 'Fatih Portakal kaç gün yok ve ekranlara ne zaman dönecek?', 'Fatih Portakal kimdir, kaç yaşında ve nereli?' sorularının yanıtlarına sayfamızda yer verdik. Reyting listelerinde en çok izlenen haber programı olmasının yanı sıra bazı günler tüm programlar içerisinde de gün birinciliğini elde eden Fox Ana Haber Bülteni'nde, spiker Fatih Portakal yaz tatili nedeniyle bir süre ekranlarda olmayacağını açıkladı. Ünlü spikerin ne zaman döneceği sosyal medya kullanıcıları arasında merak konusu olurken, dönüş tarihi kendi mesajında ortaya çıktı. Detaylar haberimizde...

FATİH PORTAKAL NEDEN YOK? NE ZAMAN DÖNECEK?

Fox Ana Haber Bülteni sunucusu Fatih Portakal, 19 Haziran 2020 Cuma günü ekrana gelen programda, kısa bir süre ekranlarda olmayacağını açıklayarak veda etti. Her sene olduğu gibi yaz tatili nedeniyle ekranlardan uzaklaşan Fatih Portakal, sosyal medyadan paylaştığı mesajında eylül ayında yeniden Fox TV ekranlarında olacağını belirtti.

FOX ANA HABERİ KİM SUNACAK?

Yaz tatili nedeniyle eylül ayına kadar ekranlarda olmayacak Fatih Portakal'ın yokluğunda Fox Ana Haber Bülteni'ni hafta içi günlerinde Gülbin Tosun, hafta sonları ise Burak Birsen sunacak.

FATİH PORTAKAL KİMDİR?

Ünlü gazeteci ve spiker Fatih Portakal, 2 Şubat 1967 günü Aydın'ın Nazilli ilçesinde dünyaya geldi.

İlköğrenimini Nazilli'de; liseyi İzmir Atatürk Lisesi'nde tamamladı. Yüksek öğrenimini İstanbul Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde tamamladı. 1994 yılında yüksek lisans ve yabancı dil eğitimini yapmak üzere Avustralya'ya gitti.

Fatih Portakal, eğitimi sonrasında Avustralya'da ünlü bir restoranı bir müddetliğine işletti. 1997 yılında Türkiye'ye döndü. Armağan Toper ile evlendi. 1997-2005 yıllarında Star TV'de muhabir olarak çalıştı. 2005 yılında gazeteci Mehmet Ali Birand'ın teklifi üzerine Kanal D'ye geçti. 2010 yılının Mayıs ayında Fox TV'nin habercilerinden İrfan Değirmenci'nin teklifi üzerine Fox TV'ye geçti.

Fatih Portakal, 2010-2013 yılları arasında Fox'ta Çalar Saat programı sunuculuğu yaptı. 2013'ün Eylül ayında Fox TV'deki kadın habercilerinden Nazlı Tolga'nın evlenerek yurt dışına yerleşmesi gereğince Fox Ana Haber Bülteni sunuculuğu işini bırakması üzerine programı sunmaya başladı.

Aydınlı sunucu, 43. Altın Kelebek Ödülleri'nde "En İyi Erkek Haber Sunucusu" ödülüne layık görülmüştür.

Kitapları

Ses'SİZ (2012)
Aklımla Dalga Geçme (2016)

FATİH PORTAKAL KAÇ YAŞINDA?

1967 doğumlu olan başarılı spiker, 2020 yılı itibariyle 53 yaşındadır.

FATİH PORTAKAL INSTAGRAM

Ekranların fenomen ismi, sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @fatihportakal35 kullanıcı adıyla yer almaktadır.

FATİH PORTAKAL'IN EŞİ ARMAĞAN PORTAKAL KİMDİR?

PELİN PORTAKAL İLE FATİH PORTAKAL AKRABA MI?

FOX ANA HABER İZLE

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN