Fatih Dönmez: Afet bölgesindeki vatandaşlarımızın elektrik faturalarını erteliyoruz

Fatih Dönmez: Afet bölgesindeki vatandaşlarımızın elektrik faturalarını erteliyoruz

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Giresun'daki selden etkilenen vatandaşların elektrik faturalarının ertelendiğini açıkladı.

İki gün önce Giresun'da yaşanan ve 9 vatandaşımızın hayatını kaybettiği sel felaketinin yaraları sarılmaya başlandı. Birçok evin ve iş yerinin hasar gördüğü kentte, vatandaşları rahatlatacak açıklama Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'den geldi. Dönmez, afet bölgesindeki vatandaşların ilçe ve köyler dahil elektrik faturalarının tahakkuk ve tahsilatının erteleneceğini açıkladı.

Sel bölgesini ziyaret eden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in açıklamalarından öne çıkanlar:

"Ümidimiz en kısa süre içerisinde hayatın normalleşmesine katkı sağlayacak olan elektrik hizmetini süratle vatandaşlarımıza kazandırmaktır. Afet bölgesindeki vatandaşlarımızın ilçelerimiz ve köylerimiz dahil elektrik faturalarının tahakkuk ve tahsilatını erteliyoruz."

Ayrıntılar geliyor...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN