EXPO 2021 Hatay Turizm Forumu kapılarını açıyor

EXPO 2021 Hatay Turizm Forumu kapılarını açıyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından 23 Nisan-29 Ekim 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Expo 2021 Hatay için yapılacak forum serisinin ilki olan Turizm Forumu, 23 Eylül 2020 Çarşamba günü “online” (çevrimiçi) gerçekleştirilecek.

Turizm sektörünün yerel ve ulusal bazda önde gelen aktörlerinin konuşmacı olarak yer alacağı forumda, sürdürülebilir bir turizm anlayışının nasıl ve ne şekilde sürekli kılınacağı, sektörün dijital trendleri ve yerelden globale uzanan yeni fikirlerin Hatay turizmine nasıl uyarlanabileceği tartışılacak.

Hatay’a Hatay dışından bakarak, artıların, eksilerin ve Expo 2021’in Hatay turizmine katkılarının konuşulacağı forum, tüm Hatay sevdalılarını, turizm yatırımcılarını, kamu kurum ve kuruluşlarını ilgilendiriyor olacak.

Pandemi nedeniyle “online” (çevrimiçi) olarak yapılacak forumda, açılış konuşmasını Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş yaparken, Expo 2021 Hatay Genel Sekreteri İhsan Çakar, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Firuz Barbaros Bağlıkaya, Gazeteci Coşkun Aral, Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Oya Narin, İstanbul Turizm Platformu Koordinatörü Özcan Biçer ve daha pek çok sektör temsilcisi 3 ayrı panelde gerçekleşecek forumda konuşmacı olarak yer alacak.

Katılımın ücretsiz ve herkese açık olduğu forumun izleyici kayıtları an itibariyle bine yaklaşırken, forum anında bu sayının 2 bini bulması bekleniyor.

Foruma ücretsiz katılım sağlamak isteyen herkes Expo 2021 Hatay sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilir ve https://us02web.zoom.us/webinar/register/5216007621790/WN_6Xzbg7LlS06dCKFzd9nTiw adresi üzerinden kayıt yaptırabilir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN