Esenyurt Belediyesinin 'Evde Sağlık' Hizmeti devam ediyor

Esenyurt Belediyesinin 'Evde Sağlık' Hizmeti devam ediyor

Esenyurtlu hastalar, Esenyurt Belediyesi’nin ücretsiz olarak sunduğu Evde Sağlık Hizmeti ile hastaneye gitmeden evde tedavi olarak sağlığına kavuşuyor.

İstanbul'da Esenyurt Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, ücretsiz olarak verdiği Evde Sağlık Hizmetiyle ilçede yaşayan hasta vatandaşları evlerinde tedavi ediyor. Evde Sağlık Hizmetleri birimi, yatağa bağlı, yaşlı ve hasta vatandaşları yalnız bırakmıyor. Pandemi sürecinde haftanın 7 günü çalışan ekipler, destek talebinin ileten vatandaşlara aynı gün içerisinde dönüş yapıyor. Birim, sağlık teknikeri aracılığıyla serum, iğne, pansuman ve kan alma gibi sağlık hizmetlerini vatandaşlara ücretsiz olarak sunuyor. Evlere yapılan ziyaretlerde steril kıyafetler giyen ekipler, ayrıca hastalıklara ilaç kullanımı, hijyen kuralları, yeme-içme alışkanlıkları gibi çeşitli konularda bilgiler veriliyor. Yaz-kış 7 gün 24 saat boyunca hizmet veren sağlık ekipleri, hastaların şikayetlerini değerlendirerek gerektiğinde tam teşekküllü sağlık kuruluşlarına yönlendirmeler de yapıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN