Reddit halka arz fiyatı belli oldu

Reddit halka arz fiyatı belli oldu

Sosyal medya platformu Reddit, şirket için kritik bir adım atarak bugün halka arz oluyor. Merakla beklenen hisse fiyat aralığı 31 ila 34 dolar arasında oldu.

Bir süredir halka arz olması beklenen sosyal medya platformu Reddit'te bugün adım atılıyor. Diğer merak edilen konu ise hisse fiyatları oldu. Platform yöneticileri, hisse lotu fiyatlarının 34 dolardan başlayacağını açıkladı.

SÜREÇ 2 YILDIR DEVAM EDİYOR

Reddit'in halka açık bir şirket olma süreci iki yılı aşkın bir süredir devam ediyordu. Aralık 2021'de halka arz için başvuruda bulunmasına rağmen Federal Rezerv'in niceliksel sıkılaştırması nedeniyle yaşanan hisse senedi düşüşü bir gecikmeye neden oldu.

GİRİŞİMLERDE ARA VERİLEBİLİR

Alternatif yatırım çözümleri firması Accelerate Financial Technologies'in CEO'su Julian Klymochko, "Reddit kötü işlem görürse, halka arz piyasasına gölge düşürecektir. Birçok şirket halka arz girişimlerine ara verecektir" ifadelerini kullandı.

Ağustos 2021’de 10 milyar dolar değere sahip olan Reddit, halka açılırken değerlemesini 6.4 milyar dolar olarak belirledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN