Piyasalarda ivme yine yukarıda

Piyasalarda ivme yine yukarıda

Günlerdir peş peşe rekorlar gelen piyasalardaki dalgalı gidişat devam ediyor. Dolar, güne yükselişle 31,22 TL seviyesinden başlarken, dün ilk kez 34 TL sınırını aşan euro da yukarı yönlü hareketle 33,92 TL civarından başladı.

Döviz kurundaki yükseliş uzun süredir devam ederken, dolar ve euro, geçtiğimiz haftalarda art arda rekor kırdı. Euro dün ilk kez 34 TL sınırını da aşıp yeniden düşüş kaydetti. Haftanın dördüncü işlem gününe ise döviz kurunda yine yukarı ivmeli bir hareket mevcut.

DOLAR BUGÜN NE KADAR?

Dolar/TL, bugün yükselişini sürdürerek 31,2246 seviyesinden işlem görüyor. Doların önceki kapanışı ise 31,2109 seviyesinden gerçekleşmişti.

EURO BUGÜN NE KADAR?

Dün sabah saatlerinde, tarihinde ilk kez 34 TL'yi aşan euro/TL de, bugün yine yukarı yönlü hareket ederek 33,9214 seviyesinden işlem görüyor. Euro, önceki kapanışını da 33,8424 seviyesinden yapmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN