Opel Astra J kasası olanlar dikkat! Su sızıntısı hayatınızı karartmasın

Opel Astra J kasası olanlar dikkat! Su sızıntısı hayatınızı karartmasın

Opel Astra J kasa kullananlara hayat kurtaran uyarı yapıldı. O bölgeden sızan su sıkıntısı hayatınızı karartabilir. Bu durum yaşanmadan önce yetkililere gitmeniz tavsiye ediliyor. İşte o sıkıntı...

BURAK ÖZTOPRAK

Türkiye pazarında tutulan modellerden olan Opel Astra J serisi sahiplerine uyarı geldi. O bölgeden sızan suya dikkat etmeyenlerin hayatı kararıyor. Otomobile verdiği zararı duyunca soluğu yetkili serviste alacaksınız. İşte tüm detaylar...

MALİYETLİ ARIZALARA NEDEN OLABİLİR

Opel Astra J serisi otomobillerde yaşanabilecek bir sorun, araç sahiplerinin dikkatini çekmeyi gerektiriyor. Aracın kalorifer sisteminden sızan suyun, aracın elektronik kontrol ünitesi olan Gövde Kontrol Modülü'ne (BCM) damlaması durumunda ciddi sorunlara yol açabileceği belirtildi. BCM, aracın birçok elektronik sistemini kontrol ettiği için, bu sızıntının maliyetli arızalara neden olabileceği uyarısında bulunuldu.

arac-servis-482ac944c6c77cc1d2b0ce0d90534e59.png

SIZINTIYI FARK EDEN YETKİLİ SERVİSE KOŞSUN

Opel Astra J kullanıcılarına yapılan bu önemli uyarı, araçların bakım ve kontrolünün ne kadar hayati olduğunu bir kez daha ortaya koyuyor. Özellikle kalorifer sisteminden meydana gelen sızıntılar, aracın elektronik aksamının kritik bir parçası olan BCM'ye zarar verebiliyor. Yenisi yüksek maliyetlere sebep olan BCM'nin hasar görmesi, aracın genel işleyişini olumsuz etkileyebilir.

Araç sahipleri, bu tür bir sızıntı fark ettiklerinde vakit kaybetmeden yetkili servislere başvurarak gerekli kontrolleri yaptırmalı. Opel yetkili servisleri, bu tür problemleri çözmek için gerekli tüm teknik desteği sağlamakla birlikte, düzenli araç bakımı, bu tür pahalı arızaların önüne geçilmesinde büyük önem taşıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN