İstanbul'un o ilçesi İngiltere'yi geçti: Bu bölgelerde oturanlar çok şanslı (!)

İstanbul'un o ilçesi İngiltere'yi geçti: Bu bölgelerde oturanlar çok şanslı (!)

Konut fiyatlarındaki fahiş artış, barınma sorununu doğurdu. Kredi faizlerindeki artış, döviz kurundaki dalgalanmalar derken konut piyasası tavan yaptı. Özellikle İstanbul'daki konut fiyatları Avrupa ülkeleriyle yarışır duruma geldi. İşte, İstanbul'un en pahalı ilçeleri...

İngiltere'den ev almanın İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinden ev almaktan daha kolay olduğu ortaya çıktı. Eyüpsultan ilçesinde en ucuz sıfır daire fiyatları 6-8 milyon TL arasında, yeni dairelerin fiyatları ise 8-15 milyon TL arasında değişiyor.

İngiltere'de ise yeni bir ev 4,5 milyon TL'ye (110 bin pound) satılıyor. Türkiye'deki konut fiyatlarındaki fahiş artış, yatırımcıların ibreyi yurt dışına çevirmesine yol açtı.

TV100'de yer alan habere göre, emlakçı Adem Akkuzu piyasayı, "Sıfır daireler en ucuzu 6-8 milyon arası. Daha lüksü varsa 13, 15, 16 milyona kadar çıkıyor" sözleriyle açıkladı.

İSTANBUL'DA KONUT FİYATLARI EN YÜKSEK İLÇELERİ HANGİLERİ?

1) İstanbul - Sarıyer - Baltalimanı

2) İstanbul - Üsküdar - Kandilli

3) İstanbul - Sarıyer - Rumeli Hisarı

4) İstanbul - Beşiktaş - Levazım

5) İstanbul - Sarıyer - Yeniköy

6) İstanbul - Şişli - Harbiye

7) İstanbul - Beşiktaş - Bebek

8) İstanbul - Beşiktaş - Ulus

9) İstanbul - Beşiktaş - Vişnezade

10) İstanbul - Beşiktaş - Arnavutköy

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN