IMF Başkan Yardımcısı Mehmet Şimşek ile fotoğraf paylaştı

IMF Başkan Yardımcısı Mehmet Şimşek ile fotoğraf paylaştı

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, IMF Başkan Yardımcısı Gita Gopinath ile görüşme gerçekleştirdi. Gopinath, görüşmenin ardından Şimşek ile fotoğrafını, "Dünyanın görünümü üzerine mükemmel sohbet" notuyla paylaştı.

Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkan Yardımcısı Gopinath ve Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile görüştü.

Görüşmenin fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşan Gopinath, "Türkiye Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile dünyanın görünümü üzerine mükemmel sohbet" ifadelerine yer verdi.

'BİZ DE BU PROGRAMI TAVSİYE EDERDİK'

IMF-Dünya Bankası Bahar Toplantıları kapsamında Avrupa bölgesi ekonomilerine ilişkin basın toplantısı düzenlendi.

Türkiye'de yeni bir IMF programına ihtiyaç olup olmadığına ve bu konuda Türk yetkililerle görüşülüp görüşülmediğine dair soruyu yanıtlayan IMF Avrupa Departmanı Direktörü Alfred Kammer, şunları söyledi:

"Öncelikle yürürlükteki reform programını destekliyoruz. Biz de Türkiye'ye oradaki ekonomi ekibinin izlediği programı tavsiye ederdik. Türkiye'yi desteklemeye yönelik herhangi bir IMF programına ilişkin görüşme yok"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN