Getir, o bölgedeki operasyonlarını durdurdu! Artık sipariş verilemeyecek, kepenkleri kapattı

Getir, o bölgedeki operasyonlarını durdurdu! Artık sipariş verilemeyecek, kepenkleri kapattı

İnternet üzerinden market alışverişi hizmeti veren Getir, bazı bölgelerden çekildiğini açıkladı. Bu bölgedeki Getir aboneleri artık sipariş veremeyecek. İşte, Getir'in hizmet vermeyi durdurduğu bölgeler...

Getir, İngiltere, Almanya, Hollanda ve ABD'den çıkma kararını açıkladı. Getir'in ABD'deki iştiraki FreshDirect ise faaliyetlerine devam edecek. Getir, FreshDirect'i geçtiğimiz yılın kasım ayında satın aldığını açıklamıştı. FreshDirect'in yıllık cirosu ise o dönemde 650 milyon dolar olarak açıklanmıştı.

AVRUPA'DAN ÇEKİLEN GETİR, TÜRKİYE PAZARINA ODAKLANDI

Gelirlerinin yüzde 7'sini çıkmakta olduğu pazarlardan elde ettiğini açıklayan Getir, bu kararın Türkiye'ye odaklanmasına olanak sağlayacağını belirtti. Buna paralel olarak Getir, Mubadala ve G Squared'den yeni bir finansman da sağladı. Getir, bu finansmanı Türkiye'deki işlerindeki rekabetçi konumunu güçlendirmek için kullanacağının altını çizdi.

Webrazzi'de yer alan habere göre, Getir; İngiltere, Almanya, Hollanda ve ABD'deki tüm çalışanlarına, bugüne kadarki çalışmaları için teşekkür ettiğini belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN