Bu fiyata telefon bile yok! Milli Emlak 6 bin TL'ye arsa satıyor: Bakın bu sefer piyango hangi ile vurdu?

Bu fiyata telefon bile yok! Milli Emlak 6 bin TL'ye arsa satıyor: Bakın bu sefer piyango hangi ile vurdu?

Yatırım yapmak isteyenlerin yakından takip ettiği Milli Emlak’tan gelen son ilan ağızları açık bıraktı. 6 bin TL’ye arsa satış ilanının paylaşılması üzerine, yeni piyangonun hangi ile vurduğu merak konusu oldu. Bakın, o şanslı ilimiz neresi?

Artan enflasyon ortamında yatırım yapmak her geçen gün daha da zor bir hale gelirken, Milli Emlak’tan kaçırılmayacak bir fırsat haberi daha geldi. Ucuza arsa satan Milli Emlak, şimdi de o ilimizde 6 bin TL’den arsa satış ilanı paylaştı.

MİLLİ EMLAK VAN ARSA SATIŞI

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı olan Milli Emlak, resmi web sitesinde paylaştığı ilanda, Van’da 6 bin TL’ye arsa satış ihalesi düzenleyeceğini duyurdu. İhale kapsamında teminat bedeli 1.500 TL olarak belirlenirken, arsanın ihalesi ise 2 Mayıs 2024 günü saat 09:45’te yapılacak.

milli-emlak-van-arsa-satisi-1.jpg

Van arsa satışının detayları şöyle:

Tahmin Edilen İhale Bedeli: ₺6.000,00

Teminat Bedeli: ₺1.500,00

Uygun Yüzölçümü: 184,53 m²

İhale Tarihi: 02/05/2024

İhale Saati: 09:45

İhale Yeri: Van

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN