Araç sahiplerinin cebi bayram edecek! Akaryakıtta zam değil indirim var! LPG, motorin, benzin…200 TL elinize kalacak

Araç sahiplerinin cebi bayram edecek! Akaryakıtta zam değil indirim var! LPG, motorin, benzin…200 TL elinize kalacak

Son yılların en tartışmalı konuları arasında yer alan akaryakıt fiyatları her gün yeni bir zam ile vatandaşın cebini yakıyor. Araç sahipleri dört gözle indirim haberi beklerken beklenen açıklaması sonunda geldi. Akaryakıt harcamalarında 200 TL sürücülerin cebine kalıyor. İşte indirim detayları…

Akaryakıt alışverişlerinde sürücülerin gözü de ibreden ayrılmıyor. Akaryakıt fiyatları her gün yeni bir zam ile vatandaşın cebine vurgun yaparken yeni kampanya İş Bankası'nda geldi. Tek seferde yapacağınız 750 TL'ye kadar olan akaryakıt harcamalarında hediye fırsatı. Yeni kampanyası ile tüm dikkatleri üzerinde toplayan İş Bankası kampanya detaylarını açıkladı. İşte indirim detayları…

İŞ BANKASI'NDA SÜRÜCÜ SEVİNDİREN KAMPANYA

İş Bankası yeni kampanyası ile birlikte tüm sürücülerin dikkatinde yer alıyor. Shell istasyonlarında gerçekleştirilecek belirli harcamalar karşında müşterilere MaxiPuan hediye edileceğini duyuran İş Bankası akaryakıt alışverişlerine daha ekonomik ve kazançlı bir hale getiriyor.

shell-is-bankasi.jpg

İŞ BANKASI KAMPANYA DETAYLARI

İş Bankası tarafından yapılan kampanya doğrultusunda tek seferde ve farklı günlerde gerçekleştirilecek 750 TL ve üzeri 4 akaryakıt ya da otogaz alışverişlerinde 200 TL MaxiPuan hediye edilecek. Kampanya 15 Mayıs 2024 tarihine kadar geçerli olmakla birlikte gerekli şartların sağlanması gerekmektedir.

Müşterilerin kazanmış olduğu MaxiPuanların yalnızca maksimum anlaşmalı şerit istasyonlarında geçerli olduğu belirtilirken yalnızca akaryakıt alımlarında kullanılabileceği belirtildi. MaxiPuanlarBelirli bir tarihte kartlara yüklenerek belirli bir süreç içerisinde kullanılacak. Akaryakıt alışverişlerinde daha kazançlı bir hale getirmek için İş Bankası akaryakıt kampanyalarını değerlendirebilirsiniz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN