Arabası olanlara müjde! Akaryakıta 75 TL indirim: O tarihte benzinlik kaynayacak

Arabası olanlara müjde! Akaryakıta 75 TL indirim: O tarihte benzinlik kaynayacak

Akaryakıt fiyatları vatandaşlar tarafından sorgulanmaya devam ediyor. ÖTV'ye gelen zam sonrası benzin ve motorin fiyatları 6 TL birden artarken sürücüler güncel akaryakıt fiyatlarını araştırmaya başladı. Peki akaryakıt fiyatlarında zam ya da indirim haberi var mı? Beklenen indirim haberi geldi. Milyonlarca sürücüye son dakika olarak duyurdular. Zamlardan sonra beklenen indirim haberi geldi. Akaryakıta 75 TL indirim! O tarihte dev indirim başlıyor. İşte detaylar haberimizde...

ÖTV zammı ile birlikte 33 TL'ye çıkan benzin ve motorin fiyatları vatandaşlar tarafından araştırmaya devam ediyor. Gelen zamlar sürücüler isyan ettirirken 'Akaryakıtta indirim ya da zam haberi var mı? Benzin ve motorine indirim geldi mi?' soruları merak konusu oldu. Beklenen haber sonunda geldi! Akaryakıt fiyatlarında görülmemiş indirim! Arabası olan bayram edecek. Akaryakıta 75 TL indirim. Fiyatları gören benzin istasyonuna akın edecek. İşte 19 Temmuz 2023 güncel akaryakıt fiyatları...

AKARYAKITA DEV İNDİRİM GELDİ! FİYATI GÖREN İSTASYONLARA AKIN EDİYOR

Akaryakıt fiyatlarına gelen zamlar sonrası sürücüler bankalar tarafından yapılan kampanyaları araştırmaya başladı. Beklenen haber ise Ziraat Bankası'ndan geldi. Banka tarafından yapılan son dakika açıkmasına göre; 1 Temmuz - 15 Ağustos 2023 tarihleri arasında Bankkart anlaşmalı TotalEnergies istasyonlarında Bankkart POS'undan farklı günlerde ve tek seferde yapılacak 300 TL ve üzeri 4. akaryakıt ya da otogaz alışverişinize 75 TL Bankkart Lira verileceği bildirildi. Kazanılan bu 75 TL puan ise bir sonraki yakıt alımında kullanılacak ve toplam tutardan 75 TL indirim yaptırılacak.

gffgfg-15.jpg

Kampanyaya Bankkart Mobil'den, bankkart.com.tr'den veya SMS ile katılım yapılabileceği belirtilen duyurunun devamında SMS ile katılım sağlamak için TE2023 yazıp 4757'ye Bankamızda kayıtlı Turkcell, Vodafone ve TürkTelekom operatörlerine ait cep telefonu numaralarından SMS gönderilmesi gerekmektedir. KKTCell operatörlerine ait bankamızda kayıtlı cep telefonu numaralarından ise +905327524757'ye SMS gönderilmesi gerektiği paylaşıldı.

KAMPANYANIN AYRINTILARI

Aynı gün içerisinde yapılacak 300 TL ve üzeri harcamalardan sadece bir tanesi kampanyaya dahil edilecektir. Ödül kazanımına ilişkin bilgi slip üzerinde ve Bankkart Mobil'de yer alacak, kazanım SMS'le bildirilecektir. Kampanya koşullarını gerçekleştiren müşterilere Bankkart Liralar 21 Ağustos 2023 tarihinde yüklenecektir. Kazanılan Bankkart Liralar 23 Eylül 2023 tarihine kadar Bankkart anlaşmalı TotalEnergies istasyonlarında akaryakıt ya da otogaz alışverişlerinde kullanılabilecektir.

hghgh-35.jpg

23 Eylül 2023 tarihine kadar kullanılmayan Bankkart Liralar 24 Eylül 2023 tarihinde geri alınacaktır. Bankkart, Bankkart Genç, Bankkart Başak, Bankkart Business sahibi müşteriler hem kredi kartı hem de banka kartı özelliği ile kampanyadan yararlanabilir. Bankkart ücretsiz kartlar kampanyaya dahil değildir. Kampanyaya asıl kart sahipleri katılabilir. Ek kartlar ve sanal kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecektir. Bankkart Lira kullanılarak yapılan işlemler, iptal / iade işlemleri kampanyaya dahil değildir.

19 TEMMUZ 2023 ÇARŞAMBA GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İSTANBUL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

Benzin fiyatı: 33,99 TL

Motorin fiyatı: 32,31 TL

ANKARA BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

Benzin fiyatı: 34,55 TL

Motorin fiyatı: 32,88 TL

İZMİR BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

Benzin fiyatı: 34,56 TL

Motorin fiyatı: 32,99 TL

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN