Altın yatırımcıları bayram edecek! Fırsat kapıya dayandı: Herkes kuyumculara akın edecek! Düşüşe hazır olun

Altın yatırımcıları bayram edecek! Fırsat kapıya dayandı: Herkes kuyumculara akın edecek! Düşüşe hazır olun

Mayıs ayı ile birlikte altında kritik haftaya girildiğini belirten uzman isim dolar ve altın piyasasında yaşanan dalgalanmaları tek tek yorumladı. Yatırımcıları uyarmaya devam Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcılarına zil takıp oynatacak açıklamayı yaptı. İşte İslam Memiş'in o açıklamaları…

Enflasyon ve faiz kararları ile birlikte piyasalardaki dalgalanmalarda hız kesmeden devam ediyor.Kritik haftaya giriş yapıldığını belirten uzman isim yatırımcıların yakından takip ettiği o verileri Tek Tek yorumladı.Altın, Dolar ve Euro fiyatlarının ne kadar olacağı en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte İslam Memiş'in o açıklamaları…

PİYASALARDAKİ 3 KRİTİK SÜREÇ

Piyasalar dalgalı seyrini sürdürürken kritik süreç için açıklamalarda peş peşe geldi. Bu hafta verilerdeki 3 kritik verinin açıklanacağını belirten uzman isim ilk olarak Avrupa Bölgesi enflasyon verisini işaret etti. Amerika Merkez Bankası FED faiz kararları ve haftanın son iş günü olan Cuma günü Türkiye'de enflasyon ve ABD tarım dışı istihdam verilerinin piyasaya yön vereceğini belirtti.

altin-dolar.jpg

ALTIN FİYATLARI NE OLACAK?

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yatırımcıların dikkatli olması gerektiğini belirtti. Yasalarda beklenen sert dalgalanmaları işaret eden Memiş, "Borsa, döviz kurları, altın fiyatları ve kripto para piyasalarında sert dalgalanmalar bizi bekliyor." dedi. Yatırımcılara haftalık bazda takip etmeleri gereken bant aralıklarına açıklayan istenmemiş detayları paylaştı.

euro.jpg

EURO VE DOLAR NE KADAR OLACAK?

Geçtiğimiz hafta 32,43 TL seviyesinde haftayı sonlandıran doların 33 TL üzerine çıkması bekleniyor. İslam Memiş yıl içerisindeki Yükseliş trendinin devam edeceğini belirterek EUR/USD paritesinin 1.0693 seviyesinden kapanış yaptığı ve psikolojik direnç seviyesi olan 1.08'e doğru yükselişine devam etmesini beklediğini dile getirdi.

islam-memis-gram-altin.jpg

MAYIS AYI FIRSAT AYI OLACAK

Yatırım tercihini altından yana kullanan vatandaşları sevindiren açıklamalarda bulunan İslam Memiş, ons altının 2338 dolardan kapanış yaptığını söyledi. Ons altının takip ettiği 2280 - 2380 dolar aralığını koruduğunu ifade eden Memiş, FED kararlarına bağlı olarak 2300 dolar seviyesinin altını düşüş gösterebileceğini aktardı.

altin.jpg

Mayıs ayının altın alımları için güzel bir fırsat tutacağını belirten uzman isim, gram altın yatırımcısının ons fiyatını yakından takip etmesi gerektiğini söyledi. Bu hafta yatırımcıların dikkatle takip etmesi gereken verileri ve piyasa dalgalanmalarını işaret eden Memiş, altın ve döviz yatırımlarında önemli kararlar alınabileceğini dile getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN