1.415 TL'si olan arsa sahibi oluyor! Sudan ucuz arsa satışları başladı! O tarihe kadar…

1.415 TL'si olan arsa sahibi oluyor! Sudan ucuz arsa satışları başladı! O tarihe kadar…

Uygun fiyata arsa sahibi olmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Milli Emlak elinde kalan arsaları Sudan ucuz fiyata satıyor. Cebinde yalnızca 1415 TL'si bulunanlar arsa sahibi oluyor. İşte tüm detaylar…

Milli Emlak'tan kaçırılmayacak fırsat ayağınıza geldi. Nereye yatırım yapayım diye düşünüyorsanız bu fırsatı sakın kaçırmayın. Sudan ucuz arsa satışları için düğmeye basıldı. O tarihe kadar işlemler tamamlanacak. İşte tüm detaylar…

MİLLİ EMLAK'TAN KAÇIRILMAYACAK FIRSAT

Uygun fiyatlı arsa satışları ile sık sık gündemde yer alan milli emlak, uygun fiyatlarla kiralama fırsatı da sunuyor. Milli Emlak son yayınladı ilan doğrultusunda Eskişehir'de 5.575,67 metrekarelik arsa için yalnızca 1.410 TL'lik teminat ile kiralama avantajı sunuyor.

milli-emlak-arsa.jpg

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı doğrultusunda Milli Emlak tarafından yapılan açıklamada Eskişehir'de arsa kiralama bedeli belli oldu. 20 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek ihale kapsamında arazi ile ilgili detaylarda belli oldu. İhaleye katılım sağlamak isteyen kişilerin teminat bedelini yatırdıktan sonra 20 Mart tarihinde Eskişehir'in İnönü ilçesinde saat 10.00'da gerçekleşecek ihaleye katılabileceği aktarıldı. İhalede en yüksek teklif veren kişi ise 5575,67 metrekarelik arsayı kiralayabilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN