Ünlü çikolata markasından büyük skandal! Toplama kararı çıktı, evinizde varsa sakın yemeyin!

Ünlü çikolata markasından büyük skandal! Toplama kararı çıktı, evinizde varsa sakın yemeyin!

O çikolatadan alanlar hemen iade etsin! Ünlü çikolata markasından büyük skandal! Çok sevilen çikolata markalarından biri için satın alan müşterilere çağrı yapıldı. Toplama kararı çıktı, evinizde varsa sakın yemeyin...

Türkiye'de ve dünya genelinde satışı yapılan ünlü çikolata markası Ritter Sport'a ait bir sütlü çikolata ürününde plastik parçalar tespit edilmesi sebebiyle Almanya'da tüm marketlerden toplatılıyor.

AĞIZDA VE BOĞAZDA CİDDİ YARALANMALARA NEDEN OLUYOR

ritter-sport-iade-cagrisi-2.jpg

Ritter Sport dolgulu sütlü çikolatanın, ağızda ve boğazda ciddi yaralanmalara veya iç yaralanmalara neden olabilecek plastik parçalar içerdiği belirlenen sütlü çikolata ürünü, Almanya'da tüm marketlerden toplatılıyor. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, söz konusu çikolatanın kesinlikle tüketilmemesi ve müşterilerden ürünleri ilgili satış noktalarına teslim etmeleri isteniyor.

ÜRÜN BİLGİLERİ

Ürünlerin son kullanma tarihi 3 Şubat 2025 olan üç parti olduğu ve üzerlerinde şu bilgilerin yer aldığı belirtiliyor:

Ürün Kodu: Ritter Sport Dolgulu Sütlü Çikolata

Tür: Yoğurt

İçerik: 100g

SKT: 03.02.2025 H3P1 0304

SKT: 03.02.2025 H3P20304

SKT: 03.02.2025 H3P40304

ritter-sport-iade-cagrisi.png

Ritter Sport çikolata ve şekerleme şirketi, 1912 yılında Almanya'nın Stuttgart kentinde Alfred Eugen Ritter ve Clara Ritter tarafından kuruldu. Günümüzde Türkiye dahil dünya genelinde 100'den fazla ülkede satış noktaları bulunan şirketin, bu ürünlerinin değiştirilmesi veya iade edilmesi için müşterilere çağrı yapıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN