İsrail Refah'ta ev ve okul bombaladı: Ölü ve yaralılar var

İsrail Refah'ta ev ve okul bombaladı: Ölü ve yaralılar var

İsrail güçleri, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentinde bir ev ve okul da dahil olmak üzere birçok yere saldırılar düzenledi. Aralarında bir bebek ve çocuğun da bulunduğu en az 6 Filistinli hayatını kaybetti, birçok kişi de yaralandı.

İsrail ordusu, yedi aydır aralıksız bombaladığı Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentine gece saatlerinde yine saldırılar düzenledi.

Sağlık kaynakları, yaptığı açıklamada, "Aralarında bir bebek ve bir çocuğun da bulunduğu 6 Filistinlinin cenazesi ile birçok yaralının Refah'ın doğusundaki Ebu Yusuf en-Neccar Hastanesine getirildiğini" söyledi.

EV VE OKUL BOMBALADI

Yerel kaynaklardan edinilen bilgiye göre, İsrail savaş uçakları, Refah kentinin doğusundaki Harun Reşid Camisi karşısında bulunan George Caddesi'nde "Kaşta" ailesine ait evi bombaladı.

İsrail ordusu, Gazze Şeridi'nde yerinden edilen Filistinlilerin sığındığı Refah'ın doğusunda es-Selam Mahallesi ile kuzeyinde Hirbet el-Ades bölgesini de hedef aldı.

İsrail savaş uçakları, Hirbet el-Ades'te el-Akkad Okulu çevresini bombaladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN