Dünya bunu konuşuyor: Ünlü YouTuber'ı çeteler kaçırdı! 600 bin dolarlık fidye istiyorlar

Dünya bunu konuşuyor: Ünlü YouTuber'ı çeteler kaçırdı! 600 bin dolarlık fidye istiyorlar

Ünlü YouTube fenomeni YourFellowArab'ın Haiti'de kontrolü ele geçiren çete lideri olarak bilinen "Barbekü" lakaplı Jimmy Cerisier ile buluşmaya gitmek üzereyken 600 bin dolarlık fidye talebiyle kaçırıldığı ortaya çıktı.

Haiti'de gerçek adı Addison Pierre Maalouf olan ünlü YouTuber YourFellowArab, ülkedeki en güçlü çete lideri olarak bilinen "Barbekü" takma adıyla tanınan Jimmy Cerisier ile röportaj yapmak üzere gittiği Haiti'de kaçırıldı. Maalouf'un kaçırılması FBI'ın da dikkatini çekti.

14 Mart'ta yaşanan olayda, Maalouf'un FBI'ın en çok arananlar listesinde yer alan bir çete tarafından kaçırıldığı ve 600 bin dolar fidye talebiyle rehin tutulduğu belirtildi. Haiti24'ün haberine göre, rehinecilere şu ana kadar yaklaşık 40 bin dolar ödendiği açıklandı.

Sözü'de yer alan habere göre; ünlü YouTuber, resmi web sitesinde kendisini komedyen, profesyonel oyuncu ve içerik yaratıcısı olarak tanıtarak geniş bir izleyici kitlesine sahipti. Haiti'ye doğru yola çıkmadan önce sosyal medya hesaplarından paylaştığı mesajlar, olayın vuku bulacağını öngörmüş gibiydi. Maalouf'un Haiti seyahati öncesinde attığı tweet'te, "Bu gezilerden birine daha gidiyorum. Eğer ölürsem, yayınladıklarımı izlediğiniz için teşekkürler." ifadeleri dikkat çekti.

Maalouf'un meslektaşlarından Lalem, Instagram'daki paylaşımında arkadaşının rehin alındığını doğruladı ve "Yakında çıkacak" diyerek sonlandırdı. Lalem ayrıca, Maalouf'un Haiti'de çektiği son videoyu yeniden yayınlayarak durumu daha da duyurdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN