Cansever kimdir, kaç yaşında, nereli? Cansever'in gerçek adı ne?

Cansever kimdir, kaç yaşında, nereli? Cansever'in gerçek adı ne?

90'lı yılların fantezi müzik alanında tanınan isimlerinden biri olan Cansever, uzun bir aradan sonra televizyon programına konuk oldu. 1992 yılından ilk albümünü çıkardıktan sonra büyük bir başarı yakalayan 'Cansever'in hayatı' sosyal medyada merak konusu oldu. Peki, 'Cansever Türk mü, aslen nereli?' Detaylar haberimizde...

'Cansever kimdir, kaç yaşında, nereli?', 'Cansever'in gerçek adı ne?' sorularının yanıtlarına sayfamızda yer verdik. Arabesk ve fantezi müziğin zirve yaptığı 80'li ve 90'lı yıllarda radyoların ve televizyon ekranlarının popüler isimlerinden biri olan Cansever, belindeki rahatsızlığı nedeniyle eğik durmaktadır. Uzun yıllar sonra bir sabah programına katılan ünlü şarkıcı, sosyal medyada özel hayatına dair merak edilen soruları yanıtladı. İşte, 'Cansever biyografisi'...

CANSEVER KİMDİR?

Temmuz 1967 yılında Makedonya'nın Veles kentinde 7 çocuklu ailede en küçük çocuk olarak dünyaya gelmiştir. Cansever'in gerçek adı Dzansever Dalipova'dır. Babası Makedonya'da tarlada çalışan bir çiftçiydi. Cansever, daha 12 yaşında küçücük bir kız iken, sokakta çocukların sopa fırlatması sonucu tek gözünü kaybetmiştir.

Çocukluğundan beri müzik dünyası içinde olan Cansever, ilk albümü 'Kemano Başal E Romenge'yi 1992 yılında Makedonya'da çıkartmış ve bu şarkı ile büyük bir başarı yakalamıştır.

Klip Müzik ile çalıştığı yıllarda iyi bir promosyon yapıldığı için uzun bir süre yükselişini sürdürdü. Fakat Klip Müzik firmasının kapanmasının ardından Cansever'in de işleri bozulmaya başladı.

CANSEVER'İN HASTALIĞI NEDİR?

Yıllardır çektiği sağlık sorunları yeniden kendini hissettirmeye başladı. Stres ve üzüntü her geçen gün Cansever'in belini büküyor, görüntüsünü olumsuz etkiliyordu.

1994 yılında 24 yaşlarındayken bir tür romatizma çeşidi olan 'Morbus Behterew' hastalığı, Cansever'in dik durmasına engel oluyordu. 15 yıl sonra 2007 yılında gittiği Almanya'ya yerleşti orada yaşamaya başladı.

ATA'NIN ÖLÜMÜNDEN CANSEVER SUÇLANDI

2009 tarihinde Almanya'da ameliyat oldu. Ameliyat olduktan sonra kamburluk sorunundan kurtuldu. 2005 yılında 'Gelinim Olur musun?' yarışmasından Ata ve meşhur anası Semra Yücel hanım ile tanıştı. Adana'ya konsere gittiğinde yanında Ata'yı da götürdü. Ata Adana'da otelde uyuşturucudan ölünce Cansever suçlandı.

Cansever'in Eylül 2013 yılının 'Hey Denysha' isimli yabancı şarkıya çektiği klip, sosyal medyada gündem olmuştu.

CANSEVER KAÇ YAŞINDA?

1967 doğumlu olan ünlü şarkıcı, 2020 yılı itibariyle 53 yaşındadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN