Batı Karadeniz için kuvvetli sağanak uyarısı

Batı Karadeniz için kuvvetli sağanak uyarısı

Meteoroloji, Batı Karadeniz için bu akşamdan itibaren gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini belirterek vatandaşları ani sel, su baskını, yıldırım, heyelan ve kuvvetli rüzgar risklerine karşı uyardı.

Meteorolojiden yapılan son değerlendirmelere göre; bugün (Cuma) akşam saatlerinden itibaren Türkiye’nin kuzeybatısında görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, yarın (Cumartesi) akşam saatlerine kadar Sakarya, Düzce, Zonguldak, Bolu ve Bartın çevreleri ile Kastamonu’nun batı kıyı (Pınarbaşı, Cide, Doğanyurt, İnebolu), Karabük’ün kuzey kesimlerinde yerel kuvvetli (30-60 kg/m2) olması bekleniyor.

Meteoroloji vatandaşları ani sel, su baskını, yıldırım, heyelan ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN