Afyonkarahisar Belediyesi 'Askıda Tablet ve TV' kampanyası başlattı

Afyonkarahisar Belediyesi 'Askıda Tablet ve TV' kampanyası başlattı

Afyonkarahisar Belediyesi, koronavirüs (corona virüs) nedeniyle 2020-2021 eğitim öğretim yılında uzaktan eğitim görecek ihtiyaç sahibi öğrenciler için 'Askıda Tablet ve TV Kampanyası' başlattı. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek 'Kampanya ile hayırseverlerimiz ile ihtiyaç sahibi öğrencilerimizi buluşturacağız. İnşallah en kısa sürede öğrencilerimizin ihtiyaçlarını gidereceğiz' dedi.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Kovid-19 salgını nedeniyle 2019-2020 eğitim öğretim yılının ikinci döneminde eğitime bir süre ara verdiğini, oluşan açığın da uzaktan eğitimle kapatılmaya çalışıldığını söyledi.

"ÇOCUKLARIMIZ MAHRUM KALMASIN DİYE..."

Uzaktan eğitim çalışmalarının bu yıl da devam ettiğini dile getiren Zeybek, şöyle konuştu:

"2020-2021 eğitim öğretim yılında da ülkemizde ana sınıfları ile 1. sınıflarımız yüz yüze eğitime kısmen de olsa başladı. Tabii şehrimizde uzaktan eğitim gören ve imkanı olmayan çocuklarımız var. Afyonkarahisar Belediyesi olarak biz de 'hiçbir çocuğumuz ve gencimiz uzaktan eğitimden mahrum kalmasın ve eğitim öğretimde ara verilmesin' diyerek Askıda Tablet ve TV Kampanyası başlattık."

"DESTEKLERİNİ ESİRGEMEYECEKLERİNDEN ŞÜPHEMİZ YOK"

Afyonkarahisarlı hayırseverleri bugün başlattıkları kampanyaya da destek vermeye davet eden Zeybek, şunları kaydetti:

"Hayırseverlerimizde, 'Afyonkarahisar'ımız eğitimde hak ettiği yere gelebilsin' diyerek desteklerini esirgemeyeceklerinden şüphemiz yok. Bu sayede de inşallah bir başka hayra da vesile olmuş oluruz. Kampanya ile hayırseverlerimiz ile ihtiyaç sahibi öğrencilerimizi buluşturacağız. İnşallah, en kısa sürede öğrencilerimizin ihtiyaçlarını gidereceğiz. Eğitim öğretim çalışmalarından da geri kalmamalarına vesile olacağız."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN