ABD Başkanı Trump’tan aşı açıklaması: Nisan 2021’e hazır olacak

ABD Başkanı Trump’tan aşı açıklaması: Nisan 2021’e hazır olacak

ABD Başkanı Donald Trump, düzenlediği basın toplantısında Nisan 2021’e kadar aşının ‘tüm Amerikalılar’ için hazır olacağını duyurdu. Danışman Atlas, ülkede 2021'in ilk çeyreğinde 700 milyon koronavirüs aşısının kullanıma hazır olacağını söyledi.

Geçtiğimiz günlerde koronavirüs için üretilen bir aşının bir ay içerisinde 'yüksek risk grubu' içerisinde bulunan Amerikan vatandaşlarına dağıtılabileceğini söyleyen ABD Başkanı Trump, bu söylemini genişleterek, Nisan 2021'e kadar her Amerikalının aşıya erişebilmesine imkan tanınacak kadar aşıya sahip olacaklarını duyurdu.

Trump'ın koronavirüs görev gücü danışmanlarından Scott Atlas, 328 milyon nüfuslu ülkede yıl sonuna kadar 100 milyon doz, 2021'in ilk çeyreğinde ise 700 milyon koronavirüs aşısının kullanıma hazır olacağını söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN