WhatsApp karanlık mod nasıl yapılır? WhatsApp İOS ve android için karanlık mod özelliğini getirdi

WhatsApp karanlık mod nasıl yapılır? WhatsApp İOS ve android için karanlık mod özelliğini getirdi

Uzun zamandır beklenen Whatsapp karanlık mod özelliği iOS ve Android kullanıcıları için kullanıma sunuldu. Whatsapp karanlık modu özelliğini kullanabilmek için ilk olarak Google Play Store ve App Store'dan uygulamanın son sürümünü indirmeniz gerekiyor. Peki, iOS ve Android için WhatsApp karanlık mod nasıl aktif edilir? İşte WhatsApp karanlık mod adımları...

WhatsApp karanlık mod desteği hem Android hem de iOS cihazlar için yayınlandı. Uygulamayı güncelleyen iOS 13 ve Android 10 kullanıcıları, WhatsApp'ın karanlık modunu aktifleştirebiliyorlar. Peki, WhatsApp karanlık mod nasıl aktif edilir?

Karanlık modu aktifleştirmek için ilk yapmanız gereken şey yeni uygulamayı iOS 13 veya Android 10 telefonunuza indirdikten sonra sistem genelinde karanlık mod seçeneğini açmak olacak. Bu işlemden sonra karanlık mod, WhatsApp uygulamasında aktif hale gelecek.

WHATSAPP’TA KARANLIK MOD NASIL AÇILIR?

iOS (iPhone) kullanıcıları için:

Ayarlar > Ekran ve Parlaklık > KoyuWhatsApp'ın karanlık modu özelliği uygulamanın "Ayarlar" bölümünde eklenmiş bir şekilde göreceksiniz.
Kullanıcılar, WhatsApp'ın ‘ayarlar’ menüsünde bulunan ‘tema seçimi’ alt menüsü altından karanlık modla alakalı seçimler yapabilir. "Aydınlık", "Karanlık" ve "Pil Tasarrufuna Göre Ayarla" seçeneklerini göreceksiniz. "Pil tasarrufuna göre ayarla" seçeneğini aktifleştirdiğinizde WhatsApp, sisteme göre hareket edecek.

Android için: Ayarlar , Ekran, Gece Modu veya Karanlık Mod

Şayet Android 10 kullanıcısıysanız WhatsApp‘a geçiş yaptığınızda telefonunuz otomatik bir şekilde karanlık moda geçiyor.

Android 9 işletim sistemi kullanıyorsanız, adımları elle gerçekleştirin;

• WhatsApp Ayarları , Sohbetler, Tema, Koyu

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN