Ünlü piyanist İdil Biret'ten bayram için özel konser

Ünlü piyanist İdil Biret'ten bayram için özel konser

Dünyaca çapında başarılara imza atan piyanist İdil Biret, Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası'nda Ramazan Bayramı için özel bir konser verdi.

Dünyaca çapında başarılara imza atan, Beethoven’in bütün piyano sonatları, konçertoları ve senfonilerinin piyano uygulamalarını çalan piyanist İdil Biret, Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası'nda Ramazan Bayramı için özel bir konser verdi.

YARIN KADIKÖY BELEDİYESİ'NİN SOSYAL MEDYA HESAPLARINDAN YAYINLANACAK

Süreyya Operası’nda çekimleri yapılan konserde, İdil Biret, Beethoven’in “Waldstein” ve “Ay Işığı” sonatlarını seslendirdi.

Yeni koronavirüsün yayılımını engellemek amacıyla uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle çarşamba günü çekilen konser, Ramazan Bayramı’nın birinci günü saat 20:00’de Kadıköy Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından yayınlanacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN