UEFA, koronavirüs nedeniyle tüm organizasyonlarını ikinci bir duyuruya kadar erteledi

UEFA, koronavirüs nedeniyle tüm organizasyonlarını ikinci bir duyuruya kadar erteledi

UEFA, koronavirüs salgını nedeniyle tüm organizasyonlarını ikinci bir duyuruya kadar ertelediğini açıkladı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüsü salgını, futbolu da vurmaya devam ediyor. UEFA, Haziran ayındaki tüm milli maçların ertelenmesi kararının ardından Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi maçları hakkında da açıklama yaptı..

55 üye ülke federasyonu ile videokonferansında görüşen UEFA yönetimi, “Olağanüstü durumlarda, kulüplerle ve federasyonlarla FFP konusunda tekrar görüşme yapılması konusunda anlaşma sağlandı. 2020-21 turnuvaları için lisanslama çalışmaları konusundaki son süre ertelendi” açıklamasını yaptı.

TÜM ORGANİZASYONLAR ERTELENDİ

Milli maçlar dahil bütün organizasyonların ertelendiğini duyuran UEFA, “UEFA’ya bağlı tüm organizasyonlar, hazırlık maçları da dahil olmak üzere, bir sonraki bildirime kadar ertelenmiştir” dedi. Bu sezon Şampiyonlar Ligi finalinin İstanbul’da oynanmasına karar verilmişti.

Öte yandan gelecek sezon için kulüplerin yapacağı kadro bildirimlerine ilişkin “2020-21 sezonu UEFA turnuvaları için oyuncu listelerinin verilmesi ve kaydedilmesi süreci ile ilgili yeni son tarihler belirlenecektir” denildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN