Twitter'a da hikaye geliyor

Twitter'a da hikaye geliyor

İlk olarak Snapchat'in başlattığı 'hikaye' özelliği Twitter'a da geliyor. Şirket, bu özelliği ilk Brezilya'da denemeye açtı, 'fleets' olarak adlandırılan hikayeler tweetlerden farklı olarak beğeni, yanıt veya retweet alamayacak.

Twitter, Brezilya'da başlayan ve kullanıcıların sosyal ağına ilk kez geçici içerik göndermesine izin veren 'Fleets' adlı yeni bir paylaşım formatını denemeye başlayacağını duyurdu.

'FLEETS'LER TAKİP ETMESENİZ DE GÖRÜLECEK

'Fleets'ler, tweetlerden farklı olarak beğeni, yanıt veya retweet alamayacak ve 24 saat sonra tamamen yok olacak. 'Herkese açık' profillerin 'fleets'leri o profili takip etmeseniz bile görüntülenebilecek.

İlk olarak Snapchat tarafından popüler hale getirilen 'hikayeler' biçimi Instagram, Facebook, WhatsApp, YouTube gibi sosyal medya platformlarında kullanılıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN