Twitter, 'retweet' ile ilgili yeni özellik geliştiriyor

Twitter, 'retweet' ile ilgili yeni özellik geliştiriyor

Sosyal medyadaki en önemli anlık bilgi kaynaklarından biri haline dönüşen Twitter, kullanıcıların bir tweet'in yorum içeren ve içermeyen tüm retweet'lerini görmelerini sağlayan yeni bir özelliği test etmeye başladı.

ABD’li şirket Twitter, bir süredir kullanıcıların bir tweet'in yorum içeren ve içermeyen tüm retweet'lerini görmelerini sağlayacak bir özelliği test ediyor.

Testin ne kadar süreceği bilinmese de, yeni özelliğin çok yakında platforma dahil edilmesi bekleniyor.

'ALINTILANAN VE ALINTILANMAMIŞ TÜM RETWEET'LERİ GÖSTERİYOR'

Söz konusu yenilik tespit edildikten sonra, Twitter'ın ürün sorumlusu Kayvon Beykpour tarafından doğrulandı. Twitter'ın test ettiği yeni özellik, bir gönderinin alıntılanan ve alıntılanmamış tüm retweet'lerini gösteriyor.

Beykpour, konuya ilişkin yaptığı paylaşımda, “Bunu, bugün başlayan testin bir parçası olarak sunduk. Tüm Retweetleri herhangi bir tweetin yorumları ile kolayca görebilirsiniz. Deneyimleme şansınız olduysa ne düşündüğünüzü bize bildirin” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN