Tolga Sarıtaş'ın yeni dizisi belli oldu mu? Show TV dizisinde rol alacak Tolga Sarıtaş kimdir ve kaç yaşında?

Tolga Sarıtaş'ın yeni dizisi belli oldu mu? Show TV dizisinde rol alacak Tolga Sarıtaş kimdir ve kaç yaşında?

Tolga Sarıtaş kimdir? Tolga Sarıtaş kaç yaşında ve nereli? sorularının yanıtlarına haberimizde yer verdik. 'Söz' dizisiyle adını duyuran başarılı oyuncunun yeni dizisinin hazırlıklarının tamamlanmak üzere olduğu öğrenildi. Peki, Tolga Sarıtaş'ın yeni dizisi hangisi? İşte son gelişmeler...

'Tolga Sarıtaş hangi dizide oynuyor?', 'Tolga Sarıtaş kim?', 'Tolga Sarıtaş aslen nereli ve kaç yaşında?' sorularının yanıtları internette araştırılıyor. Bu sezonun başında Fox TV'de ekrana gelen 'Ferhat ile Şirin' adlı dizide rol alan ünlü oyuncu, dizinin 6. bölümde yayından kaldırılmasının ardından herhangi bir projede yer almadı. Tecrübeli ismin yaz sezonunda Show TV'de yayınlanacak bir dizide rol alacağı magazin kulislerinde konuşuluyor. Peki, 'Tolga Sarıtaş'ın yeni dizisi hangisi?' Detayları KARAR.com okurları için hazırladık....

TOLGA SARITAŞ'IN YENİ DİZİSİ BELLİ OLDU MU? HANGİ DİZİYLE GÖRÜŞÜYOR?

Geçen dizi seszonunun sonunda final yapan 'Söz' dizisinin ardından bu sezonun başında rol aldığı 'Ferhat ile Şirin' dizisi 6. haftada ekranlara veda eden oyuncu Tolga Sarıtaş'ın yeni bir dizi için 03 Medya ile görüştüğü ortaya çıktı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Tolga Sarıtaş'ın adı Saner Ayar'ın patronu olduğu şirketin Show TV için çekeceği aksiyon türündeki yeni iddialı dizisi için geçiyor.

Ozan Aksungur'un yazdığı diziyi, Recai Karagöz yönetecek. Yeni sezon için planlanan dizinin oyuncu seçme (cast) çalışmaları ise sürüyor.

TOLGA SARITAŞ KİMDİR?

Başarılı oyuncu Tolga Sarıtaş, 30 Mayıs 1991 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Sivaslı olan başarılı oyuncu, Akkant Lisesi'nden mezun olduktan sonra ilgisini tamamen oyunculuğa yöneltti. Sarıtaş, Esenyurt Belediye Tiyatrosu ve Tiyatro Zeytindalı'nda tiyatro sahnelerinde yer aldı. Sadece oyunculukla yetinmedi ve müzik gruplarıyla birlikte baterist bir de gitarist olarak sahne aldı.

Çeşitli dizi ve filmlerde yer alsa da Güneşin Kızları dizisinde 'Ali Mertoğlu' karakteri ile tanınan Sarıtaş, Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı 'Şehzade Cihangir' karakteriyle Türk seyircisinin gönlüne taht kurdu. Ayrıca oyuncu, 20 Ocak 2017'de vizyona giren Kötü Çocuk filminde 'Meriç Tuna' karakterine hayat verdi.

Söz dizisinde 'Yavuz Karasu' karakteri ile başarısından söz ettirdi. 46. Uluslararası Emmy Ödülleri'nde 'En İyi Erkek Oyuncu' dalında aday gösterildi. Tecrübeli oyuncu, ABD'de gerçekleşen ödül töreninde Brezilya'dan Julio Andrade, Kanada'da Billy Campbell ve Danimarka'dan Lars Mikkelsen ile yarıştı.

Tolga Sarıtaş ikizler burcudur.

Ödülleri

23. İTÜ EMÖS Başarı Ödülleri – En İyi Erkek Oyuncu – 2016
Ankara Hukuk Ceride-i Kantar – En İyi Erkek Oyuncu – 2016
Sabancı Üniversitesi Lacivert Ödülleri – En İyi Erkek Oyuncu – 2016

Rol Aldığı Diziler ve Filmler:

Söz (Üsteğmen Yavuz) TV Dizisi – 2017
Kötü Çocuk (Meriç) Sinema Filmi – 2017
Güneşin Kızları (Ali Mertoğlu) TV Dizisi – 2015
Büyük Sürgün Kafkasya (Cemil) TV Dizisi – 2014
Benim Adım Gültepe (Murat) TV Dizisi – 2014
20 Dakika (Ferdi) TV Dizisi – 2013
Sen De Gitme TV Dizisi – 2011
Muhteşem Yüzyıl (Şehzade Cihangir – 4. Sezon) TV Dizisi – 2013
Arka Sokaklar (Doğan – 7. Sezon) TV Dizisi – 2012
Öyle Bir Geçer Zaman ki TV Dizisi – 2010
Kaledeki Yalnızlık (Feyyaz) Sinema Filmi – 2010
Bilinmeyen Yaşın Yorgunu (Berkcan) Sinema Filmi – 2010
Bahtı Kara (Berk) Sinema Filmi – 2009

TOLGA SARITAŞ KAÇ YAŞINDA?

1991 doğumlu olan Tolga Sarıtaş, 2020 yılı itibariyle 29 yaşındadır.

TOLGA SARITAŞ KAÇ KİLO VE BOYU KAÇ?

Tolga Sarıtaş 1.77 metre boyunda ve 75 kilodur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN