THY 19 Mayıs hatıra bileti nasıl alınır? Instagram'da paylaşılan 19 Mayıs bileti nedir?

THY 19 Mayıs hatıra bileti nasıl alınır? Instagram'da paylaşılan 19 Mayıs bileti nedir?

Sosyal medyada paylaşılan THY 19 Mayıs bileti nedir, nasıl alınır? sorularının yanıtları internette araştırılıyor. Türk Hava Yolları, Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'da Kurtuluş Savaşı'nı başlattığı tarih olan 19 Mayıs 1919'un yıl dönümü için hatıra bilet uygulaması başlattı. 1 milyonu aşan 19 Mayıs hatıra biletleri Instagram, Facebook, Twitter, Whatsapp gibi mecralarda paylaşılınca merak konusu oldu. İşte THY 19 Mayıs hatıra bilet almanın yolu...

'THY 19 Mayıs hatıra bileti nasıl alınır?', 'Instagram'da paylaşılan 19 Mayıs bileti nedir?' sorularının yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz. Türk Hava Yolları'nın 19 Mayıs hatıra uçuşuna bilet alanları nsayısı 1 milyonu aştı! THY, tarihi uçuş ile 19 Mayıs'ta TK1919 sefer koduyla Samsun'da olacak. Peki, tarihi yolculuk için '19 Mayıs THY hatıra bileti nasıl alınır?' Detayları KARAR.com okurları için derledik...

THY 19 MAYIS HATIRA UÇUŞU NEDİR?

Türk Hava Yolları, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da İstiklal Mücadelesi'ni başlattığı Samsun'a TK1919 sefer kodu ile tarihi uçuş gerçekleştirecek. Bu tarihi uçuşa, sanal olarak katılmak isteyen kişiler biletlerini alarak tarihi yolculuğa katılmış olacaklar.

THY 19 MAYIS HATIRA BİLETİ NASIL ALINIR?

19 Mayıs tarihi uçuşu için biletler tarihiyolculuk.com adresi üzerinden alınıyor. Ad ve soyad bilgileri girildiğinde yönlendirilen sayfada yolcu bilgileri ve tarihi hatıra bileti yerini alıyor. Kendileri için hazırlanan hatıra biletini sosyal medyada paylaşmak isteyen kişiler ise aynı sayfada yer alan Instagram, Facebook, Twitter ve Whatsapp paylaşım linkleri üzerinden kolaylıkla paylaşımlarını gerçekleştirebiliyor.

THY 19 MAYIS HATIRA BİLETİ ALMAK İÇİN TIKLAYIN

THY'DEN TARİHİ YOLCULUK AÇIKLAMASI

1 milyondan fazla 19 Mayıs hatırası sanal bilet alınırken, Türk Hava Yolları konuyla ilgili şu açıklamada bulundu: "19 Mayıs'ta Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Milli Mücadele'yi başlattığı yere, Samsun'a uçuyoruz. Türkiye'nin bayrak taşıyıcı havayolu olarak, tüm vatandaşlarımızı bu özel uçuşa davet ediyoruz. Siz de bu tarihi uçuşumuza katılarak hatıra biletinizi alın, dünyanın en yüksek katılımlı uçuşuna hep birlikte imza atalım!"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN