Temizlik Benim İşim dış sesi kimdir? İşte Aydoğan Temel'in biyografisi

Temizlik Benim İşim dış sesi kimdir? İşte Aydoğan Temel'in biyografisi

FOX TV ekranlarında yayınlanan Temizlik Benim İşim programını izleyen pek çok kişi kamera arkasındaki dış sesi merakla araştırmaya devam ediyor. Dış ses Aydoğan Temel’in oynadığı tiyatrolar, oyunculuk kariyeri ve hakkında merak edilenler burada…

Temizlik tavırları ve sempatik tavırlarıyla tanınan Kadir Ezildi’nin sunuculuğunu yaptığı Temizlik Benim İşim programındaki dış ses, program arasında yaptığı yorumlar ile en az programın sunucu kadar ilgi ile takip ediliyor. İşte kendisi hiç görülmeyen ancak sesi ile herkesin hafızalarında yer edinen Temizlik Benim İşim programının dış sesi Aydoğan Temel’in biyografisi...

TEMİZLİK BENİM İŞİM YARIŞMASININ DIŞ SESİ KİMDİR?

Temizlik Benim İşim yarışmasının dış sesi resmi olarak tanınmasa da yarışmanın yapım ekibinde yer alıyor. Aydoğan Temel, Temizlik Benim İşim dış sesi ve Zuhal Topal ile Sofrada'nın da sunucusu olarak görev yapıyor.

AYDOĞAN TEMEL KİMDİR?

1965 yılında Balıkesir Bandırma’da doğdu. İstanbul Teknik Üniversitesi Petrol Mühendisliği ve MSÜ Devlet Konservatuvarı Tiyatro Ana Sanat Dalı Yüsek Lisans mezunudur.

1983 yılından bu tarafa Halk dansları ve eğitmen olarak çalışmaktadır. Diğer taraftan Tv için proje üretimi, film, dizi, yarışma yazarlığı, tiyatro eğitmenliği ve seslendirme çalışmaları yapmakla beraber Çizgi film, sinema filmi, belgesel ve reklam filmleri dublajı ve yönetmenliği görevini de sürdürmektedir. Ayrıca geçmişten bu günümüze William Macy, John Malkovich, Gary Oldman, Kevin Spacey, Tcheky Karyo ve Gerard Depardeiu gibi bir çok ünlünün seslendirmesini başarıyla yapmıştır.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

Bir dönem Show Tv ekranlarında yer alan magazin programı Pazar Keyfi’nin dış sesi görevini üstlenmiştir.Ayrıca Uçankuş programında yer almış ekran karşısına çıkmış ve programı sunuculuğu yapmıştır.

Aydoğan Temel 2011 yılında vizyona giren Komik Bir Aşk Hikayesi isimli sinema filminin senaristliğini yapmış ve başrol oyuncu olarak yer almıştır.Son olarakta ATV ekranlarında yayınlanan Yalancısın Sen isimli dizide oyuncu olarak yer aldı. Şimdi ise Temizlik Benim İşim dış sesi olarak bir diğer isim ise Zuhal Topal ile Sofrada'nın da sunuculuğunu yapıyor.

AYDOĞAN TEMEL’İN OYNADIĞI TİYATROLAR

Ali Poyrazoğlu, Ferhan Şensoy, Güldüşündürü Tiyatrosu, Ercan Yazgan, Beyaz Gemi Oyuncuları, Bakırköy Belediye Tiyatroları, Zafer Diper Bizim Tiyatro ve Dilek Türker Tiyatro Ayna.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN