Temel ihtiyaç kredisi başvuru sonuçları sorgulama ekranı | Halkbank Ziraat Bankası Vakıfbank kredi sorgulaması nasıl yapılır?

Temel ihtiyaç kredisi başvuru sonuçları sorgulama ekranı | Halkbank Ziraat Bankası Vakıfbank kredi sorgulaması nasıl yapılır?

Halkbank Ziraat Bankası Vakıfbank’ın ihtiyaç sahibi vatandaşlar için imkan tanıdığı temel ihtiyaç kredisine başvuru yapan vatandaşlar kredi sorgulamasının nasıl yapıldığını araştırmaya başladı. KARAR.COM olarak, temel ihtiyaç kredisi başvuru sonuçları sorgulama ekranı ve Halkbank Ziraat Bankası Vakıfbank kredi sorgulamasının nasıl yapıldığını okurlarımız için hazırladık…

6 ay geri ödemesiz ve 36 ay taksitle ihtiyaç sahibi vatandaşlara sunulan temel ihtiyaç kredisi başvuruları devam ederken, diğer yandan da başvuru sonuçları sorgulanmaya başlandı. Peki, Halkbank Ziraat Bankası Vakıfbank kredi sorgulaması nasıl yapılır? İşte, temel ihtiyaç kredisi başvuru sonuçları sorgulama ekranı ve 10 bin TL destek kredisine dair bilinmesi gerekenler…

TEMEL İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURU SONUÇLARI SORGULAMA

Halkbank Vakıfbank Ziraat Bankası’na temel ihtiyaç kredisi başvurusu yapan vatandaşlar, 10 bin lira bireysel kredi sorgulama işlemlerini internet üzerinden kolaylıkla yapabiliyor.

VAKIFBANK TEMEL İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURU SORGULAMA EKRANI

ZİRAAT BANKASI TEMEL İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURU SORGULAMA EKRANI

HALKBANK TEMEL İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURU SORGULAMASI NASIL YAPILIR?

Halkbank temel ihtiyaç kredisi başvurusu sonuçlarını öğrenmek için Halkbank Mobil Şubesine giriş yapın. Krediler sekmesinden Yeni Kredi Başvurusu ve Sorgulama ekranına, ardından da Başvurularım sekmesine tıklayın. Son olarak da, Onaylı Bireysel Temel İhtiyaç Destek Kredisi sekmesine tıkladığınızda temel ihtiyaç kredisi sonucunu görebilirsiniz.

HALKBANK TEMEL İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ

VAKIFBANK TEMEL İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ

ZİRAAT BANKASI TEMEL İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ

KREDİ GERİ ÖDEME ŞARTLARI NELER?

Halkbank Vakıfbank Ziraat Bankası’nın sağladığı temel ihtiyaç kredisi için ilk 6 ay geri ödeme yapılmıyor. 6 ayın sonunda başlayan ödemeler 30 aya kadar vadelendiriliyor.

FAİZ ORANI NE KADAR?

Temel ihtiyaç kredisinde faiz/finansman oranı yüzde 0.49 olarak belirlenirken, kredi tahsis ücreti olarak da 50 lira ödenecek. Efektif yıllık faiz/finansman oranı yüzde 7.5665 olarak belirlendi.

ÖDEMELER NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Geri ödemelerin başlama tarihi, başvuru tarihine göre belirleniyor. Buna göre, kredi alan kişinin kredi başvurusunu yaptığı günden tam olarak 6 ay sonrası seçilerek ödemelere başlanıyor. Örneğin kişi eğer Nisan ayında başvuru yapmışsa geri ödemesi Kasım ayında, Mayıs ayında ödeme yapmış ise ödemeler Aralık ayında başlıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN