Whatsapp'a 'etkinlik planlama' özelliği geliyor! Online toplantılar artık buradan yapılacak

Whatsapp'a 'etkinlik planlama' özelliği geliyor! Online toplantılar artık buradan yapılacak

Dünya genelinde milyonlarca kişinin kullandığı Whatsapp, kullanıma sunduğu özellik sayesinde doğrudan 'Topluluklar' sayfası üzerinden etkinlik ve toplantılar oluşturabileceksiniz. İşte detaylar...

ABD'li yazılım ve donanım şirketi Meta'nın sahibi olduğu mesajlaşma uygulaması Whatsapp, 'Topluluklar' sayfasına etkinlik planlama özelliği getirileceğini açıkladı.

WHATSAPP TOPLULUKLAR'A ETKİNLİK PLANLAMA ÖZELLİĞİ

Whatsapp'ın yeni özelliği sayesinde doğrudan Whatsaapp Topluluklar üzerinden etkinlik ve toplantılar oluşturabileceksiniz. Topluluk katılımcılarından herhangi biri etkinlik planlayabilecek. Topluluk üyeleri de etkinliğin kimin tarafından düzenlendiğini kolayca görebilecek.

Aynı şekilde kullanıcılar etkinliğe topluluğun veya grubun bilgi sayfasından erişebilecek. Söz konusu etkinliğe katılmayı kabul edenler, etkinlik yaklaşırken bildirim alacak. Etkinliklere odaklanan bu yeni özellik, ilk olarak bir topluluğa ait gruplarda kendini gösterecek. Önümüzdeki aylarda ise özelliğin tüm gruplara açılması planlanıyor.

whatsapp-topluluk-etkinlik-toplanti-duzenleme.jpg

DUYURU GRUPLARI'NA YANIT ÖZELLİĞİ EKLENDİ

Webrazzi'de yer alan habere göre, etkinlik planlama özelliğinin yanı sıra şirket, Duyuru Grupları'na (Announcement Groups) yanıt özelliği ekledi. Bu özellik kapsamında Duyuru Grupları'na mensup kullanıcılar adminlere yanıt verebilecek. Yanıtlar ekranda gruplanmış olarak gösterilecek. Böylece kimlerin ne yanıt verdiği görülebilirken, yanıtlar özelinde bildirim alınmasının önüne geçilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN