WhatsApp'a eskiden kullandığımız MSN özelliği geliyor! Eskilerin gözü yaşlı, yeniler bu ne diyor

WhatsApp'a eskiden kullandığımız MSN özelliği geliyor! Eskilerin gözü yaşlı, yeniler bu ne diyor

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp yeni güncellemelerine hız kesmeden devam ediyor. Bu kez gelen özellik MSN kullanıcılarını duygulandıracak. Eskilerin gözü yaşlı, yeniler bu ne diyor...

WhatsApp kullanıcılarını heyecanlandıran yeni bir gelişme ortaya çıktı. Özellikle eski MSN kullanıcılarını heyecanlandıracak bir özellik. Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması, Android beta sürümünde yeni bir özellikle karşımıza çıkıyor.

MSN'NİN O ÖZELLİĞİ ARTIK WHATSAPP'TA

Yıllar önce MSN'de olan özellik şimdi WhatsApp'a geldi. Kullanıcılar artık MSN'nin o özelliğini WhatsApp'ta da bulabilecek.

WhatsApp'ın "2.24.9.14" kodlu Android beta sürümünde ortaya çıkan bu özellik, kullanıcıların çevrimiçi olan kişilerin bir listesini görüntülemesini sağlıyor. Artık kullanıcılar, uygulamada kişiler menüsüne girdiklerinde, yakın zamanda çevrimiçi olan kişileri kolayca görebilecekler.

Eğer bir kişi WhatsApp'ta aktifse, listeleme özelliği sayesinde hemen listenin üst kısmında görünecek. Bu sayede, kullanıcılar kişilerin son görülme zamanını kontrol etmek zorunda kalmayacaklar.

WhatsApp, bu yeni özelliğiyle kullanıcıları aktif olan kişilerle daha kolay bir şekilde iletişime geçmeye teşvik ederek, uygulama etkileşimini artırmayı amaçlıyor. Bu sayede, kullanıcılar daha hızlı ve verimli bir şekilde mesajlaşabilecekler.

Henüz resmi olarak tüm kullanıcılara sunulmamış olsa da, en son beta sürümünü yükleyen bazı Android kullanıcılarına sunuldu. Kullanıcılar, WhatsApp'ın resmi internet sitesi veya Google Play Store üzerinden beta sürümüne katılarak bu yeni özelliği deneyebilirler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN