İşletmelerin merakla beklediği Telegram Business geliyor! O tarihte kullanıma açılacak

İşletmelerin merakla beklediği Telegram Business geliyor! O tarihte kullanıma açılacak

Telegram tarafından işletmeleri hedef alan ve işletmelerin de merakla beklediği Telegram Business, çok yakında geliyor! O tarihte kullanıma açılacak...

Son açıklamalara göre, işletmelerin iletişim ve müşteri hizmetleri alanında yeni bir döneme adım atıyor. Telegram Business adı verilen yeni platform, şirketlere ticari hesaplarında daha etkili ve verimli bir iletişim imkanı sunacak.

İŞLETMELERİN İLETİŞİMİNİ KOLAYLAŞTIRACAK

Telegram Introduces Business Accounts with Subscription Fee for

Telegram Business yönetimi, bu yeni sürümle birlikte ticari hesaplar için özel olarak geliştirilmiş bir dizi fonksiyonun kullanıma sunulacağını belirtiyor. İşletmelerin ihtiyaçlarına özel olarak tasarlanmış kişiselleştirme seçenekleri de sunulacak ve bu sayede işletmeler, müşterileriyle daha etkili bir iletişim kurabilecekler.

Yeni nesil yapay zeka fonksiyonlarıyla donatılan Telegram Business, işletmelerin müşterileriyle akıllı sohbet robotları aracılığıyla iletişim kurmalarını sağlayacak. Bu sayede, müşteri sorunlarına daha hızlı çözümler bulunabilecek ve iletişim daha verimli bir hale gelecek.

Ayrıca, WhatsApp'ta bulunan otomatik cevaplama özelliği de Telegram Business platformunda sunulacak. Bu özellik sayesinde, işletmeler müşterilerin sorularına daha hızlı yanıt verebilecek ve zaman tasarrufu sağlanacak.

TELEGRAM BUSINESS 2025'TE GELİYOR

Telegram'a Yeni Özellik Geliyor: WhatsApp'la Rekabetini Artırıyor! - Tamindir

Telegram Business üzerinden işletmelerin çalışma saatleri kolayca belirlenebilecek. Ancak, işletme hesaplarının yalnızca Premium üyelikle entegre olarak çalışacağı belirtiliyor. Bu üyeliğin 3 aylık, 6 aylık ve 1 yıllık farklı sürümleri bulunacak.

Bu gelişmenin, Telegram'ın 2025 yılında yapmayı planladığı büyük atılımın önemli bir parçası olduğu öngörülüyor. Telegram Business'ın sunduğu yeniliklerle, işletmelerin müşteri ilişkileri ve iletişim alanında daha etkili bir performans sergilemesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN