Daha Steam'e çıkmayan oyun listenin başında! Manor Lords Steam'de zirveye oturdu

Daha Steam'e çıkmayan oyun listenin başında! Manor Lords Steam'de zirveye oturdu

Orta çağ oyunu Manor Lands, 26 Nisan'da Steam'e çıkış yapacak! Ancak daha oyun çıkış yapmadan listenin başında! Manor Lords, Steam'de zirveye oturdu...

Oyun dünyasının merakla beklenen yapımı Manor Lords, 26 Nisan'da oyuncularla buluşmaya hazırlanıyor. Orta Çağ temasını başarıyla işleyen bu şehir kurma ve strateji oyunu, Steam platformunda büyük bir heyecan yarattı. Şu anda 3 milyondan fazla kullanıcı tarafından istek listesine eklenen Manor Lords, lansmanına günler kala oyuncuların büyük ilgisini çekiyor.

İSTEK LİSTELERİNDE ZİRVEYİ OYNUYOR

manor-lands.jpeg

Bağımsız stüdyo Slavic Magic tarafından geliştirilen Manor Lords, son aylarda hızla yükselen bir trend yakaladı. Geçtiğimiz hafta içerisinde 500 binden fazla oyuncunun radarına girmesi, oyunun Steam istek listelerinde zirveye yerleşmesini sağladı.

Manor Lords'un 26 Nisan'daki lansmanıyla birlikte, Steam'in en iddialı yapımlarından biri olması bekleniyor. Ayrıca, oyunun PC Game Pass aboneleri için de ilk günden erişilebilir olacağı duyuruldu.

Manor Lords, oyuncuların Orta Çağ kasabalarını inşa edip yönettikleri bir deneyim sunuyor. Mevsimlerin ve hava koşullarının yanı sıra ekonomik faktörlerle de mücadele eden oyuncular, topluluklarını büyüterek başarıya ulaşmaya çalışacaklar.

MANOR LANDS SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

Manor Lords Sistem Gereksinimleri - Tamindir

Oyunun sistem gereksinimleri ise şu şekilde:

  • İşletim Sistemi: Windows® 10 (64-bit)
  • İşlemci: Intel® Core™ i5-4670 (dört çekirdek) / AMD® FX-Series™ FX-4350 (dört çekirdek)
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® GTX 1050 (2 GB) / AMD® Radeon™ RX-460 (4 GB)
  • DirectX: Sürüm 12
  • Depolama: 16 GB kullanılabilir alan

Manor Lords'un 26 Nisan'daki lansmanıyla birlikte, oyuncuların Orta Çağ dünyasına adım atması için heyecan verici bir fırsat sunulacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN