Büyük tepki almıştı: Samsung, kaldırdığı o özelliği geri getiriyor! Hemen bu adımları uygulayın

Büyük tepki almıştı: Samsung, kaldırdığı o özelliği geri getiriyor! Hemen bu adımları uygulayın

Akıllı telefon pazarının dev markası Samsung'un One UI 6.0 güncellemesi ile kaldırdığı sevilen bir özelliğinin geri geleceği ortaya çıktı. İşte detaylar...

Samsung, akıllı telefonlarında kullandığı One UI arayüzünü geliştirme çalışmalarına devam ediyor. Güney Koreli şirket, yakın zamanda One UI 6.0 güncellemesi yayınladı. Bu güncelleme ile birçok yenilik kullanıma sunulurken kullanıcıların sevdiği bir özellik ise kaldırılmıştı. Fakat Samsung, batarya ile ilgili bu özelliği geri getiriyor.

BATARYANIN KULLANIM BİLGİLERİNİ GÖSTEREN ÖZELLİK GERİ GELİYOR

Pil ayarları üzerinden üzerinden ulaşılabilen özellik sayesinde Samsung kullanıcıları, bataryanın en son tam şarj edilmesinden bu yana ekran kullanım süresini öğrenebiliyordu ve bazı istatistiklere kolayca ulaşabiliyordu. Bu da bataryanın ne kadar sağlıklı olup olmadığına dair fikir veriyordu.

Shiftdelete'te yer alan habere göre, 'Device Care' adlı uygulama için son yayınlanan güncelleme ile birlikte Samsung'un kullanıcıların sevdiği batarya özelliğini geri getireceği ortaya çıktı. One UI 6.0 veya One UI 5.1 arayüz yazılımını çalıştıran kullanıcılar için sunulan bu güncellemenin kademeli şekilde yayınlanacağı belirtiliyor. Bunun için Galaxy Store'u kontrol etmenizde fayda var.

samsung-device-care-download.jpg

Galaxy Store üzerinden uygulama güncellemek için şu adımları takip etmelisiniz:

* Galaxy Store uygulamasına giriş yapın.

* Sol üst köşede yer alan Menü simgesine dokunun.

* Güncellemeler seçeneğine dokunun.

* Device Care uygulamasının karşısındaki 'Güncelle' butonuna dokunun.

Eğer yeni bir güncelleme görünmüyorsa, daha sonra tekrardan kontrol edebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN