Süper Lig puan durumuna göre kim birinci? Süper Lig’de kalan maçlar

Süper Lig puan durumuna göre kim birinci? Süper Lig’de kalan maçlar

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftası, hafta için oynanan maçlarla devam ediyor. Koronavirüs salgını sebebiyle 3 ay ertelenen liglerin erken bitirilmesi amacıyla hafta içi de oynanan maçlara göre Süper Lig puan durumuna göre birinci; değişmedi. Süper Lig fikstürü yani kalan maçlar ise bir hayli zorlu geçecek…

Başakşehir ve Trabzonspor arasında geçen şampiyonluk yarışında; Sivasspor, Galatasaray, Alanyaspor, Fenerbahçe ve Beşiktaş da Avrupa kupalarına gitmek için yarışıyor. Trabzonspor, Sivasspor, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin puan kaybettiği haftada; lider Başakşehir; haftayı 3 puanla kapattı.

SÜPER LİG’DE KİM BİRİNCİ?

Spor Toto Süper Lig'de oynanan 31 haftanın ardından 19 galibiyet, 9 beraberlik ve 3 mağlubiyeti bulunan Medipol Başakşehir, 66 puanla birinci sırada yer alıyor. En yakın rakibi Trabzonspor ise 62 puanla 2'nci, 54 puandaki Sivasspor ise 3'ncü sırada. Bu hafta Aytemiz Alanyaspor'a 4-1'lik skorla kaybeden Galatasaray, 52 puanla 4'ncü sırada yer alırken, rakibi Alanyaspor ise 51 puanla 5'nci...

Avrupa kupaları için yarışan ve 6'ncı sırada olan Fenerbahçe'nin 50 puanı bulunurken, maç eksiği olan Beşiktaş da 50 puanda ve 7'nci sırada yer alıyor. 39 puandaki Göztepe 8'nci, 38 puandaki iki takımdan Gaziantep 9'ncu, Antalyaspor ise 10'ncu sırada.

36 puandaki Kasımpaşa 11'nci, 33 puandaki Gençlerbirliği 12'nci, 32 puandaki Yeni Malatya 13'ncü ve bir başka 32 puandaki Denizlispor ise 14'ncü sırada.

EN GÜNCEL SPOR HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN

31 puanı bulunan ve düşme hattının hemen bir tık üstünde yer alan Kayserisor 15'nci sıradayken, düşme hattında 16'ncı sırada olan Konyaspor'un puanı ise 30… 29 puandaki Çaykur Rizespor 17'nci sıradayken, ligin sonunda 18'nci sırada yer alan Ankaragücü'nün puanı 26…

SÜPER LİG’DE KALAN MAÇLAR

Bu akşam Çaykur Rizespor ile Kayserispor, Gaziantep ile Konyaspor ve Beşiktaş ile Kasımpaşa karşı karşıya gelecek.

32. HAFTADA OYNANANACAK MAÇLAR

11 Temmuz'da 32. hafta Göztepe-Gençlerbirliği maçı ile başlayacak. Ankaragücü-Galatasaray, Antalyaspor Alanyaspor, Fenerbahçe Sivasspor, Kasımpaşa Rizespor, Kayserispor-Gaziantep, Konyaspor Başakşehir, Denizlispor-Trabzonspor ve Yeni Malatya Beşiktaş maçı oynanacak.

33. HAFTA MAÇLARI

17 Temmuz'da ise 33. haftada Galatasaray-Göztepe, Trabzonspor Konyaspor, Alanyaspor - Denizlispor, Başakşehir - Kayserispor, Rizespor- Yeni Malatya, Ankaragücü - Antalyaspor, Gaziantep, Kasımpaşa, Beşiktaş - Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek.

26-27 Temmuz'da 34 ve Süper Lig'in son haftası ise Denizlispor-Ankaragücü, Gençlerbirliği-Beşiktaş, Fenerbahçe-Rizespor, Konyaspor-Alanyaspor, Kasımpaşa-Başakşehir, Sivasspor - Gençlerbirliği, Kayserispor-Trabzonspor, Yeni Malatya- Gaziantep ve Antalyaspor Galatasaray maçları ile tamamlanacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN