Taraftarlardan yönetime darbe: Para toplayıp kulübü satın alıyorlar!

Taraftarlardan yönetime darbe: Para toplayıp kulübü satın alıyorlar!

Avrupa'da bir kulübün taraftarları, zor günler geçiren kulüplerine ortak olmak için teklif yaptı. Taraftarlar, kademeli olarak kulüp yönetiminin kendilerine geçmesini talep etti. İşte detaylar...

İngiltere Bölgesel Lig'de güney grubunda yer alan Torquay United, yaşadığı ekonomik sorunlar nedeniyle puan silme cezası aldı.

TARAFTARLAR KULÜBÜ YÖNETMEK İSTİYOR

Takımın sahibi Clarke Osbourne'ün maddi destek sağlamayacağını açıklamasının ardından 10 puanı silinen Torquay United için kulübün taraftar grubu bir teklif yaptı.

Torquay United Supporters Trust yaptığı açıklamada daha başarılı ve taraftarlar tarafından yönetilen bir kulüp yaratmak istediklerini belirtti.

150 BİN STERLİN GEREKİYOR

Açıklamada, "İlk olarak kulübün belirli bir kısmı taraftarların yönetiminde olacaktı. Kalan bölüm ise profesyoneller tarafından yönetilecekti. Umudumuz, gelecek sezonun başından itibaren taraftarın kulübün yarısının sahibi olması. Yatırımcıların va taraftarların uzun vadeli vizyonu, kulübün yönetiminin eninde sonunda tamamının taraftarlara geçeceği yönünde" denildi.

Taraftar grubundan yapılan açıklamada kulübün ekonomik olarak sağlıklı bir yapıya kavuşabilmesi için ilk etapta 150 bin sterlin toplanması gerektiği kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN