Süper Lig'de Mesut Özil bombası

Süper Lig'de Mesut Özil bombası

Portekizli yıldız Pepe transferinde büyük aşama kaydeden Beşiktaş, Arsenal'ın dünyaca ünlü yıldızı Mesut Özil ile yakın temasa geçti.

Pepe transferiyle uğraşan Beşiktaş, herkesin tanıdığı dünya yıldızı bir oyuncuyu gündemine aldı. 

AYRILMASINA KESİN GÖZÜYLE BAKILIYOR

Beşiktaş yönetimi, Mesut Özil'in transferi için ilk teması kurdu. Siyah-beyazlı yönetim transfer konusunda oyuncunun menajerinden bilgi aldı. İstişarelerini sürdüren Beşiktaş, kadroda yeterli kontenjan açması durumunda bu transferdeki girişimlerini bir adım öteye taşıyabilir. Arsenal'daki geleceği belirsiz olan Türk asıllı Alman futbolcu, 2018'de bitecek olan sözleşmesini yenilemedi. İngiltere basını, Mesut'un takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakıyor. Mesut Özil'in adı son dönemlerde Fenerbahçe ile birlikte sıklıkla anıldı. Beşiktaş'ın Mesur Özil için 7 Milyon Euro'luk bir teklifte bulunması bekleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN