Paralimpik atlet Oscar Pistorius intihara teşebbüs etti

Paralimpik atlet Oscar Pistorius intihara teşebbüs etti

Kız arkadaşını öldürdüğü gerekçesi ile hapis cezasına mahkum edilen Oscar Pistorius, yaralanmaya bağlı olarak hastaneye kaldırıldıktan sonra tedavi görerek cezaevine geri döndü.

Güney Afrika’da cezasını çeken Pistorius, cezaevi yetkililerinin yaptığı açıklamaya göre el bileklerindeki bir yaralanma sebebi ile özel bir hastaneye kaldırıldı. Burada bir tedavi sürecinden geçen Pistorius’un yataktan düşerek bileklerine zarar verdiği öne sürüldü.

TABURCU EDİLDİ VE HASTANEYE GERİ DÖNDÜ

Tıbbi gizlilik gerekçesi ile olay hakkında fazla detay verilmezken, Pistorius’un taburcu edildiği ve cezaevine döndüğü belirtildi. Ayrıca konu ile ilgili soruşturmanın başlatıldığının da altı çizildi.

Olimpiyatlara katılan ilk paralimpik atlet olarak tarihe geçen Pistorius, 14 Şubat 2013’te kız arkadaşı Reeva Steenkamp'ı öldürmek suçundan verilen 6 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN