Olympiakos teknik direktörü Mendilibar'dan Fenerbahçe taraftarını kızdıran açıklama!

Olympiakos teknik direktörü Mendilibar'dan Fenerbahçe taraftarını kızdıran açıklama!

Yarın akşam Kadıköy'de Fenerbahçe'nin konuğu olacak Yunan ekibi Olimpiakos'un İspanyol teknik adamı Jose Luis Mendilibar, zorlu karşılaşma öncesinde sar-lacivertli taraftarların tepkisini toplayan açılamalara imza attı.

Bu sezon UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Fenerbahçe, yarın akşam evinde Yunan ekibi Olimpiakos'u konuk edecek. Zorlu karşılaşmaya saatler kala Yunan ekibinin İspanyol teknik adamı Jose Luis Mendilibar'ın açıklamaları Fenerbahçe taraftarının tepkisini çekti.

İsmail Kartal yönetiminde bu sezon Süper Lig'de ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Fenerbahçe, yarın akşam Yunan ekibi Olimpiakos'u konuk edecek. İlk maçta 2-3 konuk olduğu rakibini mağlup etmeyi amaçlayan sarı-lacivertli ekip, bu turnuvada yarı finale ulaşan ilk Türk takımı olmayı hedefliyor.

Dev maça saatler kala Yunan ekibinin açıklamaları sarı-lacivertli taraftarların tepkisini çekti. Yunan ekibinin İspanyol teknik adamı Jose Luis Mendilibar, yarın oynanacak karşılaşmada Olimpiakos'un favori olduğunu öne sürdü.

İspanyol teknik adam açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"İlk maçtaki iyi yanlarımızı örnek alacağız. Maça başlangıcımızın tekrarını hedefliyoruz ama o kadar kolay olmayacağını biliyoruz. İlk maçtaki hataları tekrarlamamak için var gücümüzle oynayacağız. Hedefimiz tur atlamak. Yarınki maçta Fenerbahçe'ye çok saygımız çerçevesinde favori biziz. Sadece tur atlamayı değil iyi bir oyunla turu geçmeyi hedefliyoruz. Avrupa'da görev alan takımlar, üst üste maç yapmaya hazır olmak zorunda. Bir maç oynayıp oynamamak sebep olmamalı. Kendisini oyuna ve maça veren bir takım bu tür durumlara takılmaz. En iyi antrenman maçtır"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN