Nuri Şahin Türkiye'ye geri dönüyor! Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Nuri Şahin Türkiye'ye geri dönüyor! Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Alman devi Borussia Dortmund'un teknik heyetinde görev ala 35 yaşındaki genç teknik adam Nuri Şahin, Türkiye'ye geri dönüyor. Genç teknik adamın yeni durağı herkesi şaşırttı.

Ocak ayında Antalyaspor'dan ayrılarak Alman devi Borussia Dortmund'un teknik heyetine katılan Nuri Şahin, Türkiye'ye geri dönüyor. Genç teknik adamın yeni durağı herkesi şaşırttı.

Portekizli teknik adam Fernando Santos ile yaşanan ayrılık sonrasında sezonun Serdar Topraktepe yönetiminde tamamlanacağını açıklayan Beşiktaş, teknik adam arayışlarında rotayı Almanya'ya kırdı.

Bu sezon 5 farklı teknik adam ile çalışarak tarihinin en başarısız sezonlarından birini yaşayan siyah-beyazlı ekip, Alman devi Borussia Dortmund'un teknik ekibinde görev alan 35 yaşındaki genç teknik adam Nuri Şahin'i gözüne kestirdi.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Teknik adam arayışını hızlandıran Beşiktaş, Nuri Şahin ile tema kurdu.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Sabuncuoğlu, Beşiktaş'ın Nuri Şahin ile temas kurduğunu öne sürdü. Sabuncuoğlu, paylaşımında "Beşiktaş, Nuri Şahin ve Borussia Dortmund ile temas kurdu ve genç teknik adamın durumunu sordu. Türk teknik direktör listesinin başında Nuri Şahin bulunuyor." ifadelerini kullandı.

Tarafların kısa süre içerisinde bir kez daha masaya oturması bekleniyor. Genç teknik adamın Beşiktaş'ın başına geçmeye sıcak baktığı ileri sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN