Milli futbolcu Yusuf Yazıcı'nın evine hırsızlar dadandı! Daha önce 2 kez soyulmuştu: Bu kez hırsızla burun buruna geldi!

Milli futbolcu Yusuf Yazıcı'nın evine hırsızlar dadandı! Daha önce 2 kez soyulmuştu: Bu kez hırsızla burun buruna geldi!

Sezon sonunda Fransız ekibi Lille'e veda etmesi beklenen Yusuf Yazıcı'nın evi bir kez daha soyuldu. Milli yıldız bu durumu sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımla tiye aldı.

Bu sezon Fransız ekibi Lille forması altında gösterdiği performansla dev takımların radarına giren Yusuf Yazıcı'nın evi yine soyuldu. Milli yıldı 3. kez hırsızlarla karşı karşıya geldi. Yıldız orta saha oyuncusu, bu durumu sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımla tiye aldı.

Lille formasını terleten A Milli Takım'ın yıldız ismi Yusuf Yazıcı'nın evi bir kez daha soyuldu Daha önce iki kez evi soyulan milli yıldız bu kez hırsızlarla burun buruna geldi ve durumu polise haber verdi. Polislerin eve gelmesiyle milli yıldızın evine giren hırsızlar yakayı ele verdi.

Üçüncü kez evine hırsız giren milli yıldız, sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımda evinin soyulmasını tiye aldı. İşte milli yıldızın o paylaşımı

78

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN