Fenerbahçe'ye 52 milyon euroluk golcü! Yer yerinden oynayacak: 179 gol 82 asist...

Fenerbahçe'ye 52 milyon euroluk golcü! Yer yerinden oynayacak: 179 gol 82 asist...

Haziran ayında yapılacak başkanlı seçiminde adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım, seçimi kazanması halinde jose Mourinho ile çalışacağını açıklamıştı. Yıldırım bu kez de 52 milyon euroluk bombayı patlatmayı hedefliyor.

Pazar akşamı deplasmanda Galatasaray'ın konuğu olacak Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Ali Koç'un ardından başkanlığa adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım, bombaları peş peşe patlatmaya hazırlanıyor. Seçimi kazanması halinde takımın başına Jose Mourinho'yu getireceğini açıklayan Yıldırım, bu kez gözünü 52 milyon euroluk süper yıldıza dikti.

Fotomaç'ın haberine göre; Jose Mourinho, Aziz Yıldırım'dan ilk olarak Roma formasını terleten Arjantinli süper yıldız Paulo Dybala'nın transferini istedi.

Güncel piyasa değeri 25 milyon euro olan 30 yaşındaki Arjantinli yıldız bu sezon Roma forması altında 37 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 16 gol 10 asiste imza attı. Yıldırım'ın seçimi kazanması halinde sarı-lacivertli ekibin önce Mourinho daha sonrasında ise Dybala için resmi hamle yapması bekleniyor.Paulo Dybala ile görüşmelere başlandı: 12 milyon euroluk detay- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

30 yaşındaki Arjantinli golcü için bugüne dek toplamda 52 milyon euro ödendi. Futbol hayatı boyunca toplamda 480 karşılaşmada görev alan Arjantinli yıldız, bu karşılaşmalarda 179 gol 82 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN