Fenerbahçe'nin efsane kaptanı siyasete atıldı! O partide görev alacak...

Fenerbahçe'nin efsane kaptanı siyasete atıldı! O partide görev alacak...

Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Fenerbahçe'nin efsane kaptanı, sürpriz bir karara imza atarak siyasete atıldı. Kanarya'nın unutulmaz ismi, o partide görev alacak.

Futbolu bıraktıktan sonra teknik adamlığa adım atan, son dönemde ise teknik adamlık hayatına ara vererek yorumculuk yapan ve özellikle YouTube ve TikTok'ta yayınladığı içeriklerle dikkatleri üzerine çeken Ümit Özat, siyasete atıldı.

Son dönemde dikkat çekici yorumlara imza atarak adından söz ettiren Fenerbahçe'nin unutulmaz kaptanı Ümit Özat, sürpriz bir karara imza atarak siyasete atıldı.

Özellikle sosyal medya platformlarında yaptığı yorumlarla son dönemde dikkatleri üzerine çeken Özat, Zafer Partisi’ne katıldı. Sarı-lacivertli ekibin unutulmaz kaptanı, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın başdanışmanı oldu.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, söz konusu gelişme hakkında sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunarak "Fenerbahçe futbol takımının eski kaptanı, seçkin spor insani Ümit Özat Zafer Partisi genel başkan spordan sorumlu başdanışmanı görevini üstenmiştir" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN